Itt a Legend of Grimrock 2 teasere

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Az Almost Human klasszikus alapokon nyugvó dungeon crawlerje, a Legend of Grimrock 2 immáron bétafázisban van, a fejlesztők megosztották a játék első teaser trailerét. Emellett az első rész iOS-re költözik.

A januárban bemutatkozott Legend of Grimrock 2 ezúttal egy napfényes szigeten játszódik, bár a játékmenet többé-kevésbé ugyanaz marad, mint legutóbb. Ezúttal halálosabb és intelligensebb szörnyekkel nézünk szembe. Sötét erdőkben, ködös mocsarakban és persze föld alatti alagutakban és romokban fordulunk meg. A játéktér 25 százalékkal nagyobb lesz, mint az első részben.

A varázslatkészítés és a craftolás jelentősen javult a második részben, a képességrendszert teljesen újratervezték, helyére egy ún. perk-buy szisztéma került, amely jelentősen rugalmasabb készségfejlesztést tesz lehetővé. A játékba több száz új varázslat és tárgy került bele, valamint egy új faj - a Ratling - és egy új osztály is.

A játék jelenleg bétafázisban leledzik, ám az Almost Human még nem tud pontos megjelenési dátummal szolgálni, a "when it's done-on" kívül. A platformok: PC és Mac.

Jó hír, hogy az első Legend of Grimrock iOS-re is megjelenik - íme, az első kép a mobilos verzióból:

5.
5.
#3: Szerintem google translate :D

Jöjjön csak droidra is szépen, ez tipikusan az a játék amit szívesebben tolnék telefonról / tabletről, mint PC-n... Jó ötlet, hajrá - hajrá!
4.
4.
Sethiran
A játék témáját, jellegét tekintve, illetve komoly rajongójaként az első résznek, kijelenthetem, hogy ez a "teaser" egy semmitmondó fos. Ebből nem derül ki a játékról semmi, még hangulatot sem teremt. Ebből még az sem derül ki, hogy a srácok dolgoznak-e rajta egyáltalán. Azért várom. Bármilyen lesz is.
3.
3.
Donoxlee
#2: Cristiano nagyon érdekel hogy milyen iskolában tanulsz hogy ilyen csodás nyelvtan tudással vagy ellátva.
2.
2.
Cristiano
1.
1.
PaprikaJancsi
Nagyon örülök, hogy az első részt kiadják IOS-ra. Lehet, hogy befogom szerezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...