F1 2014 - gyorskör Spa-Francorchampsből

Link másolása
A hétvégén Belgiumba látogat a F1, és ennek apropóján érkezett egy gameplay videó az ősszel megjelenő F1 2014-ből. Ezúttal egy esős gyors kört nézhettek meg a Circuit de Spa-Francorchampsen.

Újabb játékmenet-videót kaptunk az F1 2014-ből, amiben ezúttal az esős belga pályán nézhetünk végig egy kört az egyik Force Indiával. Sajnos a videókból az már lejött, hogy a játék nem sokat változott tavalyhoz képest, de ezt talán nem is ettől, hanem a jövőre érkező új generációs változattól kell majd várnunk.

A játék október 17-én jelenik meg Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re. Köszi, KisFlex!

11.
11.
Moltes
Na megint egy "uj" f1 jatek, a csapatok, autok, pilota nevek valtoznak es ennyi.
10.
10.
pecek
#7: Semmi újat nem ad? Miért, melyik rész volt az amelyik olyan nagy újításokkal jelent volna meg? Mindegyik rész ugyan olyan, ugyanúgy néz ki, semmit se változtatnak rajta, persze nyilván megcsinálják az adott év helyszíneit, csapatait, pilótáit, meg piszkálják kicsit az irányítást és ennyi, a büntetés rendszere is ugyan az a katasztrofális minden évben.
Pl: gumikopás? Semmi fokozatosság, egyik körben jó minden, köv. körtől meg csúszkálsz mint állat, nem úgy mint a gép, aki totál ugyanúgy megy tovább.
Ez az F1 sorozat szerintem a játéktörténelem olyan része, hogy MINDEN egyes része max. egy gyenge DLCnek menne el.
Gamekapocs is írta a 2013as részre, h jobb mint a 2012es, de azért mégis kevesebb pontot adtak a 13ra, akkor ha kevesebb pontot adtak rá, hogyan lehet jobb? Na mindegy :D
9.
9.
logic5
a rajongók úgyis megveszik. ennyi.
7.
7.
Chelseafan1989
#6: Nekem a 2010 és a 2012 tetszett csak de ennyi! Bíztam ebben de jelenlegi generációra nem veszem meg mert semmi újat nem ad.
6.
6.
KeXxX
Én akartam venni egy új F1 játékot a 2010 után, de ez kiábrándítóan szar. Kapják be, inkább letöltöm.
5.
5.
Batman
Ez az a játék amelyiknek minden évben szarabb a grafikája. A 2010 gyönyörű volt, azóta egy vicc az egész. A 13-mon is Singapore-t elindítom és 2002-ben érzem magam. Tudom, nem ez a lényeg de nah.
4.
4.
Chelseafan1989
Kiadhattak volna a tavalyi F-1-re egy Dlc-t 5000 Ft-ért a fanatikusok úgyis megvették volna és kiadhattak volna egy teljes játékot next-genre!
De ez csak az én véleményem.
Szerintem mindenki jobban járt volna!
3.
3.
DarkLord
Nem tudom miért eröltetik ezeket a vidiket, mindenki jobban örülne egy belső cam-os felvételnek szerintem. Ez kicsit alpárin mondva egy "Porcukrozott sz@r lesz új kocsikkal"
1.
1.
NorthFace
hát a valósághoz ennek sem lesz sok köze. esős körülmények között az ideális íven autózni---> vicc. na mindegy a billentyűhuszárok ellesznek majd vele
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...