Assassin's Creed: Unity - az alapoktól írták újra

Link másolása
Egy új videóban Vincent Pontbriand a Ubisoft Montrealtól arról beszél, milyen céljaik voltak az Assassin's Creed: Unity elkészítésekor. Elmondása szerint egészen az alapmechanizmusokig visszanyúltak a fejlesztés során.

Vincent Pontbriand, az Assassin's Creed: Unity vezető producere videóban beszél arról, milyen célokat is szerettek volna elérni a sorozat új részének fejlesztése során.

Pontbriand szerint a fejlesztés során visszanyúltak az alapokig, hogy alapvető játékmechanikákat változtathassanak meg. Ilyen lesz az új lopakodási rendszer bevezetése, mellyel céljuk az volt, hogy a harcok sokkal jobban elkülönülhessenek. A fejlesztők remélik, hogy ezzel több játékos fogja választani a csendesebb harcmodort, elvégre a főhősünk egy orgyilkos, nem pedig egy katona.

Sokkal kidolgozottabb lesz a felszerelések kezelése. Minden apróság felszerelése hatással lesz a játékmenetre, ezzel pedig minden játékos a saját stílusának megfelelő karaktert hozhat létre.

Ti mit gondoltok, tényleg forradalmat hoz a sorozatba a Unity?

21.
21.
SLi
nekem egy dolog nem tetszik,az irányból amerre a sorozat halad, hogy a 4. részben már alig volt történelmi bejegyzés a lexikonban
az előző részekben ez nagyon tetszett, Shaun megjegyzései csak még szórakoztatóbbá tették, ez utóbbi érthető okokból maradt ki a negyedik részből, de attól még hiányzott
20.
20.
shatterhand
9:
ez mar nem tud megujulni. Tul sok resz jott ki, unalmas mar.
Ami a feltuno ruhat illeti: vannak dolgok amik a jatekhoz tartoznak. Jellegzetes cuccaval ki kell tunnie hogy elvezd a jatekot, te mas vagy mint a tobbi. Ilyenkor ok is tudjak feltuno a ruha de akkor meg elveszne az imidzse ha mezei npc ruhakban jatszanal. Szal ez hozza tartozik.
A fejlesztok sem hulyek , mindig atragjak magukat mi fontosabb: az elethuseg vagy a karizmatika hogy azonosulni tudj vele mikor jatszol.

En ezt az AC-t mer reg levaltottam volna egy tenchu rebootra amugy.
19.
19.
Maximo32HUN
Ha minden jól megy leállnak a futószalagal gondoljátok el három év és jön az új watch dogs aztán vszínüleg egyik év ac egyik év wd mert nem fognak egy évben kiadni mindkettőből 2 openworld játék egy évben saját profit csökkentése de am is csak a koncepció maradt meg már a 3 óta ha azt is megváltoztatják akk az már nem AC meg ez a coopra kihegyezett dolog sztem nem a gyengeségre utal én pl már a bh-tól is a coop op vártam úgyhogy örülök hogy végre megkapom :) fogjuk már fel pozitívan!
18.
18.
Raam989
Én eddig csak az AC4-et toltam, de már ott is kifulladt a játék a végére. Azt az egy részt is csak a kalózos körítés miatt vettem meg, a többi hidegen hagyott, úgy, ahogy ez a francia forradalmároskodás is. Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy tudnak -e újat hozni a játékmenetbe.
17.
17.
leviske
Pacsi a HTML5-ös lejátszóért.
16.
16.
drat576
Minden tök jól fest, és pont a főhős(antihős) arcát kellet egy jóllakott óvodásról modellezniük? Semmi karakteres nincs benne.
15.
15.
paradicsoma13
"Ti mit gondoltok, tényleg forradalmat hoz a sorozatba a Unity?"
Nos igen mert a francia forradalom idején játszódik. Egyébként szerintem igen mert ez lesz az első next-gen/current-gen rész. rugalmasabb, könnyedebb mozgás kellene bele, új harcmozdulatok
11.
11.
KőbányaKispest
De legalább ennek több köze van az AC-hez, mint 3-nak meg a hajós marhaságnak összesen.
10.
10.
Necreon
Az új RPG karakterfejlesztés ígéretesen hangzik, de amíg az AC2 óta centire ugyanúgy reagálnak a katonák egy egyszerű füstbombára (értsd: kivétel nélkül mindenki magatehetetlenül vergődik), vagy mondjuk egy üres tér közepén a füstben levágva 10 katonát, majd a füstből egyedül kisétálva nem hogy a világnak, de a 10m-el arrébb álló katonai AI-jének halvány lila gőze nincs arról hogy ki öldökölt odabent (Gamescom demóban szó szerint 2cm-re sétáltak el mellette, miközben az kiabált hogy "WHO DID THIS?!"), addig nekem ne mondja senki hogy az alapokat akarják újraírni. Bármibe lefogadom hogy az AI exploit-ok pontosan ugyanúgy fognak működni.
9.
9.
Gamerdavid
Én meg Uri Geller vagyok.
A harcrendszer ugyan olyan min régen: Tök mindegy hányan vannak te két gombnyomással megölsz mindenki, a katonák IQ-ja pedig egy sült krumpliéval vetekszik.

A lopakodásnak semmi értelme mert annyira tápos a csávó hogy simán lekaszabolsz mindenkit. A gameplay videóban is látszik hogy a kedves ellenségek nem veszik észre az előttük átszaladó kapucnis csávót, aki olyan szinten kitűnik a tömegből hogy 500 ember között is ki lehetne szúrni.Attól hogy a parkour rendszert még jobban lekönnyítik és beraknak pár új animációt még mindig ugyan az marad. Ezt a kapucni förtelmet pedig lecserélhetnék valami másra, mert kezd unalmas lenni. A negyedik rész tényleg volt valami, de annak is az volt a baja hogy le volt butítva az 5 éves gyerekek szintjére.
8.
8.
Árpád
Forradalmi lehet de nem kell még elkiabálni... majd akkor meglátjuk ha megjelent... nem vagyok szeptikus de egy párjátéknál már hiba volt hogy a megjelenése előtt elkönyvelték jónak kiemelkedőnek és néha csak egy-egy részlet mentette meg a bukástól... pl az ac3 (én mondjuk szeretem az ac 3-at) de én szeretem az ac sorozatot és csak REMÉLEM hogy forradalmi lesz (kijövetele az egyik ok ami miatt át állok a következő generációra)
7.
7.
DarkLord
Jó lenne ez az egész, ha kicsit kiéheztetnék a játékosokat a cím után és nem évente jönne...várnának egy 2,5-3 évet egy -egy új résznél és egyből nem leszólnák az emberek, hogy na megint jön egy kaptafa sz@r, hanem remegnének érte, hogy végre jön az új AC. De hát ugye addig kell ütni a vasat amíg meleg és minnél hamarabb profitot kicsalni az emberekből.
6.
6.
koltaia30
Én már az AC III óta elvesztettem a hitem a sorozattal kapcsolatban. Az a gond, hogy a sorozat elvesztette a sáját hangját és már látszott hogy, sokat nem tudnak kihozni abból amit az AC III elkezdtek, és most kezdenek megszokott cliché-hez folyamodni.(Pl:co-op-ra kihegyezett játékmenet, kiszámíthatatlan környezet etc.), hogy el tudják adni a játékot.
(Ez ahogy én látom, javítsatok ki, ha valamiben tévedek.)
5.
5.
RangerFox
A bérgyilkos és az orgyilkos különbözik. Javítsd ki!!!
4.
4.
Exnem
Tulajdonképpen orgyilkos és nem bérgyilkos....:)
2.
2.
NemTudomMiLegyen
Hmm, "bárgyilkos" jól hangzik, ez a nekem való játék :3
1.
1.
dzsiádzsó
Alapoktól?? Még az játékos animációk is ugyanazok...
El sütöm a (sz@r) poénomat, ha már ők is elmerik sütni ennyiszer ezt a játékot: szóval spoiler jön: kicsit unom (de csak picit) a kihallgat, követ, öl, harc a buta őrökkel játékmenetet (bocsi ha lelőttem az összes rész storyát :/...) bár néha az ugrik szinkronizál feldobja! Kalózosba a tengeri hajókázás valóban hozott valamit, azóta már csináltak csak abból a részből 10 másikat, amit böngészőbe, meg mobilon lehet nyomni, ebből is látszik mennyire teli vannak ötlettel...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...