Ascend: Hand of Kul - kihúzzák a dugót

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 25.
  • Gyászhír
Link másolása
Tavaly szeptemberben startolt el Xbox 360-on az ingyenesen játszható Ascend: Hand of Kul, ám novemberben a Microsoft bezárja a szerepjáték szervereit a gyér érdeklődésre való tekintettel. A Steamen folytatódik a móka.

Az Ascend: Hand of Kul egyike volt azon kevés free-to-play címnek, amely elérhető volt Xbox 360-on, ám a Microsoft úgy döntött, végleg bezárja a szervereket. Az Xbox Marketplace kínálatából már kikerült a Signal Studios szerepjátéka, a jelenlegi játékosok november 18-ig nyúzhatják a címet az előző generációs konzolon.

A redmondiak hivatalos nyilatkozatából kiderül, hogy a bezárás csak az Xbox 360-as verziót érinti, a Steamen továbbra is irthatjuk a szörnyeket. Mint ismert, a Microsoft már egy ideje beszüntette az xboxos verzió támogatását, miközben a fejlesztők a Steamen is elérhetővé tették a játékot egy csokornyi újdonsággal egyetemben.

Azok a játékosok, akik végül átállnak a PC-s verzióra, némi ingame valutát kapnak majd fájdalomdíjként.

5.
5.
PaprikaJancsi
Én játszottam vele, de elég vacak egy játék :(
4.
4.
vonbear
Én gépen toltam nem túl sokat, nem véletlenül... Maga a játék szerintem hatalmas LENNE, csak sok kicsi sokra megy elven rengeteg apróság van, ami tönkre teszi az élményt. Például amikor valami igen degenerált nevű gyerek folyamatosan invade-eli a világod és nem tudsz haladni a küldetésekkel. Illetve az egyszerű tény, hogy olyan szörnyeket kell lezúznod amihez jobb felszerelés kell, amire nincs pénzed csak ha veszel... ezeket a dolgokat kéne kicsit visszafogni és jó játék lenne. :)
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...