Előzmény lesz az új Yakuza-játék?

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega bejelentette, hogy készül a japán szervezett bűnözés világába kalauzoló sorozatuk következő része, a Yakuza Zero: The Oath’s Place. A cím alapján sejteni lehet, hogy ezúttal egy előzménytörténetet kapunk.

A Yakuza-sorozat továbbra is rendíthetetlenül menetel tovább, a Yakuza Restoration után egy új alkotás készül PS3-ra és PS4-re Yakuza Zero: The Oath’s Place címmel - vagy ahogy a japánoknál hívják, Ryu Ga Gotoku Zero: Chikai no Basho.

Egyelőre több információval nem szolgált a Sega azon kívül, hogy a játék teaser oldalát már fellőtték, ám a cím alapján sejteni lehet, hogy egyfajta előzménytörténettel lesz dolgunk. A kiadó korábban már megerősítette, hogy ezúttal nem olyan spin-offot kapunk, mint a Restoration, de a prequel bizony esélyes.

Az első részletes információk az idei Tokyo Game Shown várhatóak, azaz szeptember 18-21. között.

7.
7.
zola2000
Na igen, nem kellene összekevernem Magyarországot Európával ^_^
6.
6.
zola2000
Nem hiszem hogy sokat kellett fizetnie a sonynak, hogy az a 4 személy, akinek Japánban xbox360ja van és ps3ma nincs ne tudjon vele játszan... Nekem az fura, hogy Európában több embert érdekel, a Hatsune Miku project diva f2, mint a yakuza? Oké az is jó játék, csak valahogy azt hittem a yakuza érdemlegesebb cím európában mint miku, főleg hogy Miku a magyar játékoldalak ingerküszöbét nem éri el, nem cikkeznek róla, a yakuza meg igen.
5.
5.
simon 555
Kedves SEGA, ahelyett, hogy évente nyomnátok az új Yakuza játékokat, vegyétek a fáradságot, hogy néhány hónapot eltöltötök a kimaradt részek lokalizációjával...
4.
4.
p3ti
Inkább koncentrálnának már végre arra hogy a Shenmue 3 vagy egy ütős Shenmue remake kerüljön a piacra. Nem akarok senkit sem megsérteni, de az egész Yakuza sorozat eléggé "furcsa".
3.
3.
mestermagyar
2.
2.
KeXxX
#1: Az iskolában hamar eltelik az idő egy elsősnek. Majd meglátod. Úgy elrepül az idő a betűk megtanulásával, hogy az csak na!
1.
1.
Cristiano
Tokyo Game Show az még nagyon messze van :I
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...