NBA 2K15 - a stúdióban Shaquille O’Neal

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Shaquille O’Neal nemcsak a Shaq Fu folytatásában parádézhat majd, az NBA 2K15-ben is feltűnik, konrétan a meccs előtti felvezető műsorban Ernie Johnson oldalán fog bohóckodni. Mindebből az új trailer ad ízelítőt.

Az NBA 2K15 új trailerében nemcsak a meccsek felvezető műsorába leshetünk bele, az előzetes komplett kedvcsinálóként szolgál; a kabalaállatoktól az őrjöngő közönségen át a pomponlányokig mindenki itt lesz velünk. Az NBA 2K15 egyébként október 7-én, az NBA Live 15-tel együtt érkezik PS3-ra, Xbox 360-ra, PS4-re, Xbox One-ra és PC-re - utóbbi végre maga is megkapja a sorozat új motorját.

8.
8.
DarkLord
#7: Na igen azért durva mondjuk egy Phila-s fénykorban lévő Iverson-tól, hogy 1-2 crossover után elveszti a labdát..kicsit tényleg nevetséges hibák voltak a játékban. Vagy a labdaszerzés sem a legjobb, mert nagyon sokszor fault-nak fújja inkább a gép a dolgot vagy az, hogy palánk mögül, ha kilép a játékos akkor 10-9-szer bedobja :D Na igen, ha marad a régiben , akkor tuti buknak egy csomó bevételt a pc-sektől.
7.
7.
Giggsy
#6: Akkor már csak azon lehet aggódni, hogy a játékmenetbeli baromságokat csiszolták-e (idióta passzrendszer, soha nem látott labdavezetési hibák sztároktól...) Így, hogy next-gen, én várom :) Anélkül tuti nem lett volna vétel.
6.
6.
DarkLord
#5: Igen, ha a mostanit tudod full-on, akkor tuti közepesen is megy ez majd, de elválik. Szerintem így is gyönyörű lesz, ha netán nem fullon fogja az ember tolni.
A nagy helyigény pedig a rengeteg videónak köszönhető, amik elég korrektek lesznek my career alatt is.
5.
5.
Giggsy
#4: Ja, tényleg. Shaq kábé az Orlando-ban festett így :D
A gépigény pedig akkor nem vészes, ha tényleg ilyen lesz. A mostani generáció nálam fut fullban, ezek szerint a következő is megy majd legalább minimum szinten.
4.
4.
DarkLord
#3: Egyébként Shaq még fénykorában sem volt ilyen cingár gyerek, mint ahogy itt ábrázolják nem hogy napjainkban :D
3.
3.
DarkLord
#1: Nem vészes gépigénye. 4gb ram, 2gigás kártya (alaphoz elég az 1gigás is) egy jó négymagos / 2 magos proci. A helyigény húzósabb 50gigát írnak az oldalukon!
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Giggsy
Két dologra leszek nagyon kíváncsi. Az egyik a gépigény, a másik, hogy a játékmenetbeli évek óta meglevo hülyeségeket kígyómlálták e végre. Amúgy rohadt jól néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...