Dátumot kapott a The Legend of Korra-játék

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Az IGN jóvoltából napra pontosan kiderült, mikor válik letölthetővé a The Legend of Korra játékváltozata, amit az Activision megbízásából a Platinum Games srácai fejlesztenek nekünk.

Noha azt eddig is lehetett tudni, hogy a The Legend of Korra játékváltozata ősszel érkezik, az IGN kiderítette, mikor jelenik meg pontosan az adaptáció. Eszerint a PC-s, PS3-as és PS4-es kiadásra október 21-én, az Xbox 360-asra és az Xbox One-osra október 22-én számíthatunk; igaz, ez valószínűleg csak az amerikai dátum, mert ahogy mindig, Európában most is esélyesebb a szerdai, tehát az október 22-i PSN-premier.

A Platinum Games fejlesztésében készülő anyag egy külső nézetes akciójáték, amiben a harc kapja a főszerepet, néha pedig Nagát is meg kell majd lovagolnunk. Ami érdekes, hogy a fejlesztők sosem titkolták, hogy a kizárólag letölthető formában érkező cím rövid lesz, viszont azt mindig megjegyezték, hogy szerintük legalább háromszor végig kell játszani ahhoz, hogy kipróbálhassunk minden képességet és nehézségi szintet.

A játékból itt láthattok gameplay jeleneteket.

10.
10.
Thevon
8.
8.
Ecneb
#5: Nehogy azt hidd! ' hónappal ezelőttig pont az ellenkezőjét írta mindenhez :D
7.
7.
keiji maeda
#2: neki ez a hobbija , vagy az élete értelme :) de hihetetlen irritáló tud lenni már hogy neki minden platformra van mindene meg mindent kipróbál :) mostanában bele se olvasok már a kommentekbe , csak a hírt elolvasom de nem tekerem lentebb mert tudom hogy ott van valami 2-3 szavas mondat.
6.
6.
vmiki88
Ha maradnak a 15 euró körüli árcédulánál akkor egyből beszerzős lesz, ha nem, akkor még ott lesz a téli Steam leárazás.
5.
5.
Thevon
#1: Te csak kihagyni tudsz mindent,de kipróbálni semmit nem tudsz...
4.
4.
Eledhryon
Szem ebből sokkal többet ki lehene hozni a komolyan vennék ...
3.
3.
serioustomy
Várós, és plusz pont hogy a Platinum Games fejleszti :D
2.
2.
Kazuya
Neked muszáj mindenhez kommentálni valamit?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...