Ismét akadozik a PlayStation Network

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 26.
  • Hír
Link másolása
A vasárnapi DDoS támadás és a gépleszállítás után úgy tűnt, kezd helyreállni a hányattatott sorsú PlayStation Network állapota, de a Sony ma újabb - igaz, apróbb - problémákat jelentett az európai gamer közösségnek.

Rájár a rúd a héten a Sony-ra. A PlayStation európai Twitter-fiókján egy üzenet látható, melyben a Sony arra figyelmeztet, hogy a PlayStation Network és a Sony Entertainment Network "kisebb" hálózati problémákkal küzd. A vállalat a türelmünket kéri és egyben igyekszik megnyugtatni az érthetően frusztrált felhasználókat, hogy már dolgoznak a hiba elhárításán.

A mai fennakadás csak tetézi a botrányt, mely a PSN körül a héten kialakult, augusztus 24-én ugyanis a szolgáltatást egy komolyabb DDoS támadás érte, ami miatt a PlayStation online funkciói csak hétfő délutánra álltak helyre. A hekkereknek ez sem volt elég, még egy bombafenyegetéssel is tetézték a dolgot, ami miatt egy repülőt is le kellett szállítani. Bízunk benne, hogy a helyzet nem válik komolyabbá.

46.
46.
NECROSMOKE
Es az ISIS foglalkozik konzol ugyekkel is ? PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF O_o"
45.
45.
supair
#43: Hehe! Mondja a guy azzal az ávátárral...... Ez ám a kontraszt :-)
44.
44.
TheAxySnaker
Not big sus (nem sértően és negatívan hanem normálisan)
43.
43.
SLi
#41: az ISIS-t (ami amúgy már csak IS) pedig (nyilván) a tudjukkik pénzelik, Bill Gates is tudjukmilyen, tehát végre összeállt minden és lehullt a lepel:
tehát: lizardsquad--> ISIS--->Tudjukkik-->Bill Gates-->Microsoft-->Xbox one
ebből következik ha XBOX ONE-T VESZEL TERRORISTÁKAT TÁMOGATSZ!!!!!!!!444!!!!!444444négy!!
42.
42.
greenmelon
#41: http://www.slate.com/content/dam/slate/blogs/browbeat/2012/02/09/archer.jpg.CROP.rectangle3-large.jpg
41.
41.
randall13
#39: Állítólag közük van az ISIS-hez.
40.
40.
supair
#39: Én is leírom amit joska.A hangsúly kedvéért!!!
A DDoS NEM HACK!

39.
39.
NECROSMOKE
Hogy jott ide a repulogep felrobbantasa?
Ha nem sikerul valami szercert/vedelmi rendszert feltorni" jól "
akkor megyunk repulogepet robbantani :)
35.
35.
Raam989
Én ma laza 3 órát toltam haverral coopban a dark souls 2-t. Semmi problémát nem észleltünk.
34.
34.
p3ti
#4: A laza 300K -s szerverpark, semmi más.
30.
30.
DON GONDOCS
#26: Előállítanak 1-2 embert, akik részben vagy egészen de benne voltak az akcióban naés milesz a többi 100 akárhány emberrel akikkel együtműködtek.
28.
28.
Cristiano
27.
27.
shatterhand
seggnyalo hulye gyíkok
26.
26.
simon 555
Mekkora kis nyomik ezek a hackerek...
Ezzel most mit érnek el? Tönkreteszik más játékát csak. Undorító férgek. Remélem lecsukják őket, remélhetőleg a gépleszállítás végett erre most komolyabban rámennek a hatóságok.
25.
25.
#24: Igen, a paranoia és túlzott nyitottság kéz a kézben járnak :D
24.
24.
DON GONDOCS
#20: Várjunk csak senkinek nem tűnt fel vagy csak nekem gyanús, hogy a Nintendo szervereit még semmi féle támadás nem érte....hmmm Satoru Iwata nem gondoltam volna
21.
21.
markoci555
Ezen a képen mintha a sz*rt lapátolná :)
20.
20.
#18: Jó, a csávó tiszta Alex Jones, de azért nem kell minden furcsa összeesküvés elméletet azonnal így elvetni. Lehet hogy így van, lehet hogy nem: nem tudjuk egyiket sem bizonyítani.

Bizarr? Az, méghozzá nagyon, de én egy fordított helyzetben sem vágnám rá egyből, hogy áá, hülye vagy, a Sony, ááá az soha, ezek a cégek nem olyanok, az aztán soha nem kísérelné meg tönkretenni mások vállalkozását...

Te nagyon ragaszkodsz egy világnézethez és kánonhoz, amit biztosnak érzel, én viszont csak egyet mondanék: Think outside the box for a minute!
19.
19.
XStormsniperX
#11: Neked meg +1 erre, de csak azért, hogy kvittek legyünk, és mert megspóroltál nekem egy sort... :D
18.
18.
SLi
17.
17.
PaprikaJancsi
#16: + 1 a második bekezdésre
16.
16.
XStormsniperX
#12: Annyit tudnak esetleg ez ügyben tenni, hogy csatasorba állítják a nemrég felvásárolt Gaika szerverparkjának egy részét, hogy jelen vészhelyzet esetén extra kapacitást tudjanak adni a PSN hálózatának, elkerülve ezzel a teljes összeomlást. De valószínüleg most is ezt teszik valamilyen módon, további szerverek bevonásával, mivel csak ez lehet az oka, hogy jelenleg a PSN egyáltalán müködik... De persze ez csak találgatás, és személyes vélemény.

Minden esetre szerintem egyik cég sem örül annak, hogy ilyen hülye gyíkokra kell eröforrásokat pazarolnia, mikor így is elég pénzt emésztett fel a generáció váltás...
15.
15.
Formula1fanatic
12.
12.
anarchoid
Live csak akkor akad amikor ok akarjak (updateolnak) de valoban ddos turo ... egyszeruen sony -nak ennyire nincsen eros gepparkja, (MS -el ezen a teren/teren nem versenyezhet...)
11.
11.
PaprikaJancsi
#4: Ennyi hülyeséget még nem olvastam 8 sorrban :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...