Megvan a LEGO Batman 3 dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Brainiac november közepén kezdi meg ámokfutását, eltökélt szándéka az, hogy összezsugorítsa Földünk nagyvárosait. A DC-univerzum szuperhősei összefognak ellene, igazi sztárparádé várható.

A Warner Bros. megerősítette a LEGO Batman 3: Beyond Gotham napra pontos megjelenési dátumát. A több mint 150 szuperhőst felvonultató platformjáték november 14-én jelenik meg Európában.

A főgonoszunk, Brainiac az űrből irányítja fegyverét, amellyel képes összezsugorítani bolygónk nagyvárosait. A társadalom az összeomlás szélére sodródik, alighanem a DC univerzumát az eddig legnagyobb veszély fenyegeti. Batmanre, Supermanre és társaira mindennél nagyobb szükség van, de a mókából a gonosz karakterek is kiveszik a részüket.

A játék platformlistája meglehetősen széles, bizonyára te is megtalálod a saját masinádra megfelelő változatot a boltokban: 3DS-re, PC-re, PlayStation 3-ra, PS4-re, PS Vitára, Wii U-ra, Xbox 360-ra és Xbox One-ra vásárolhatjuk meg a LEGO Batman 3: Beyond Gothamet.

A legutóbbi gameplay előzetest erre találod.

6.
6.
DON GONDOCS
Az xbox elitehez járt az első része és a pure, te jó ég mennyit játszottunk vele.
5.
5.
Blueberry
Te mit nem?
4.
4.
Cristiano
jó lesz ez ki próbálnom
3.
3.
KeXxX
Tetszett az első illetve második része is. A Marveles is nagyon jó volt, gondolom ez is jó lesz.
2.
2.
Cipo3
Ez mennyire hasonlít vajon a Marvel Super heroes-ra? Mert azt 11 pontra értékelném a maga 100+-os játékidejével. Még mindig nem értek a végére a srácaim.
1.
1.
RangerFox
A 2 csalódás volt, kíváncsi vagyok erre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...