Tabletekre jön a Sons of Anarchy, nem konzolokra

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 27.
  • Hír
Link másolása
A korábbi tervekkel ellentétben az FX-en futó TV-sorozat alapján készülő Sons of Anarchy-játék mégsem konzolokra jön. A széria atyja, Kurt Sutter a minap megerősítette, hogy egy "high-end" mobilos címmel lesz dolgunk.

A Sons of Anarchy játékadaptációjáról már elég régóta fantáziál a TV-sorozat atyja, Kurt Sutter. A legelső, 2012-es tervek szerint egy böngészőkben futtatható alkotás lett volna a kaliforniai motorosbanda cseppet sem unalmas életét bemutató játék, ám Sutter akkor sutba dobta a tervet, inkább egy konzolos címben gondolkodott. Nos, ennek az elképzelésnek is vége.

A TwinGalaxies YouTube-műsorában Sutter elhintette, hogy a közelgő Sons of Anarchy egy "high-end" tabletes játék lesz. Az úriember már látott is egy demót róla és szerinte "tényleg kib*szott klasszul" néz ki.

Habár az érintettek októberi megjelenést helyeztek kilátásba, még egy árva képkockát sem láttunk a Sons of Anarchyról - ha minden igaz, hamarosan még több információval szembesülünk. Feltehetően a mobiljáték valamilyen módon kapcsolódni fog a sorozat hetedik, befejező évadához is.

Sutter egyébként saját bevallása szerint old-school játékos és főleg PC-n nyomul. Ötletével korábban a Rockstar Gamest is megkereste, hiszen a Sons of Anarchy remekül simult volna a Grand Theft Auto játékmenetéhez, ám a stúdió (és főleg a Take-Two) akkor elzárkózott az együttműködéstől.

A Sons of Anarchy-sorozat befejező évada szeptember 9-én debütál az FX-en.

9.
9.
goblinfing
#7: Akkor jobb ha úgy mondom hogy már akkor tervben volt mikor SOA-ról még szó se volt? Mivel már a 4 kijövetele után elkezdték csinálni.
8.
8.
BandiSecurity86
Az egyik legnagyobb sorozat drama kategoriaban!Ha valaki kedvet kapna hozza annak egy jo tanacs,ne adjatok fel 3-4resz utan(van ra esely)mert kicsit olyanak tunhet mintha csak arrol szolna hogy kinek van nagyobb fas$a,de tenyleg :).Cserebe viszont Breaking bad szinvonalat kapunk.Nekem szemely szerint meg jobban be is jon.
7.
7.
Deadpool
#6: Lost and damned: Release date(s):Xbox 360:17 February 2009
PlayStation 3 & Microsoft Windows:NA 13 April 2010, EU 16 April 2010
Sons of Anarchy 1. évad: 2008. szeptember 3

Tehát pont nem volt előbb a Lost, mint a Sons.
6.
6.
goblinfing
#1: A lost and damned már kint volt mielőtt a SOA első évada.
5.
5.
Tyler89
Óóó, hát ez szomorú! Miért erőltetik ennyire telós játékokat? Egy ilyen cím simán kasszasiker lenne asztali gépekre, ha egy rendes fejlesztő kezébe kerülne. :(
3.
3.
Juha
Nekem is egyik kedvenc sorozatom (mondjuk eddig csak 5 évadot láttam), a Ride to Hell-töl vártam sokat, de nem lett abból semmi... ebböl se..:(
2.
2.
SzAdam
Hát...tényleg fenomenális lenne egy játék ebből a sorozatból.Szerény véleményem szerint az egyik legjobb sorozat.
1.
1.
Raam989
Hát ez fail...
A kedvenc GTA részem a Lost and Damned volt, amit szintén ez a sorozat ihletett. Ha egy hasonlóan igényes sandbox játékot kidobtak volna a SOA alapján, azonnal vettem volna. De így dugják oda a mobiljaikat, ahová illik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...