Destiny - miért érdemes a PlayStationt választani?

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
Hát azért, mert egy csomó exkluzív tartalmat kapsz a Sony masináján, az xboxosok pedig majd irigykednek rád. Az új videóban bemutatnak pár ilyen csecsebecsét, de ez még csak a jéghegy csúcsa.

A Sony jó barátságot ápol a Destiny kiadójával, így akik PS3-ra vagy PS4-re vásárolják meg a Bungie sikervárományosát, két új térképet, extra űrhajókat és karakterosztályonként új fegyvereket és páncélelemeket kapnak. Minderről ebben a hírünkben írtunk bővebben.

Azért az xboxosok se csüggedjenek, az exkluzív időszak lejárta után - leghamarabb 2015 őszén - ők is megkapják ezeket a tartalmakat.

A Destinyre már nem kell sokat várnunk, jelenleg a lemezeket gyártják, így már holtbiztos, hogy szeptember 9-én a boltokban lesz.

39.
39.
Yanez
#38: Nem azt mondtam, hogy Te nevezted szarnak. Szívesen elolvasnám az összehasonlítást, ha írsz róla! Majd blogban mondod el? Nekem sokat segítenél vele okosodás szempontjából. :)
38.
38.
p3ti
#36: Ígérem hogy összefogom hasonlítani a 2 gépet, mivel szerintem karácsonytájt veszek egy PS4et is. Havernál szoktunk játszani a PSel, teljesen korrekt a gép, viszont azok a funkciók amik alapvetőek lettek volna a PS3nál még csak most kezdenek használatba lépni az új masinán. Ezen kívül az MS mögött ott van 300.000 dedikált szerver...ami ugyebár nem kevés. Amúgy nem írtam egyik kommentemben sem hogy szar a PSN - olvasd el amit írok mielőtt olyat állítasz amiről nem volt szó.

"Nekem nem volt még Xbox konzolom, és amit eddig PS-nél multiban toltam, nem volt panaszom." akkor ezek szerint nincsen összehasonlítási alapod - vagyis használtál valamit, amivel megvoltál elégedve - és ennyi.
37.
37.
hadzsime
36.
36.
Yanez
#35: Ezekszerint PS4-el nem rendelkezel. Ha majd beszerzed, komolyan érdekelne, hogy szerinted mivel jobb az XO Live a PS4 Psn-nél. Ezt most úgy kérdem, hogy tényleg kíváncsi vagyok rá, mivel jövőre tervben van egy XO. Valóban szeretném tudni, miben rejlik az a nagy, meghatározó diferencia! Vagyis mondhatnál példákat, amelyekből leszűrhetném, hogy a Live tényleg sokkal baróbb!

Nekem nem volt még Xbox konzolom, és amit eddig PS-nél multiban toltam, nem volt panaszom. DE! De most a nextgen-él való különbség tényleg nagyon érdekel! Szerinted annyira jobb a Live, hogy a PSN-t szarnak lehet nevezni??? Most kizárólag a Nextgenről beszélek!
35.
35.
p3ti
#33: PS1,PS2,PS3,PSP,PSV,Xbox Classic,360,One, Gamecube,Wii,3DS,NDS,Dreamcast,N64,WiiU,SP,Advance,Color.

Köszönöm szépen van viszonyítási alapom, és merem elfogulatlanul vállalni a véleményemet. Ezen kívül ténylegesen használom a gépeket, nem csak képekről láttam őket - pont hogy ennek fejében van pofám azt kijelenteni hogy a PSN és a LIVE között van némi különbség.
34.
34.
adamsfamily
#29: Arra próbáltam célozni,hogy a játékipar abba az irányba tart,hogy egyre kevesebbért kell többet fizetni.
33.
33.
Dkajari
#30: Inkább meg se kérdezem, hogy neked melyik konzol van meg...
32.
32.
hadzsime
#31: Azért erős kijelentés ez egy kicsit, hogy mindenki csak pénzért csinál játékot. Végső soron valóban profit lesz a végeredmény az esetek többségében, de szerintem a fejlesztők munkája nem hasonlítható például egy takarítóéhoz, aki alig várja már hogy eldobhassa a seprűt és mehessen haza mert ki nem állhatja a munkáját és csak a pénzért gürizik.

Azt pedig, hogy akkoriban nem volt ipar úgy értettem, hogy nem óriáscégek nyomására készültek a játékok, akik leszarják hogy a végeredmény milyen csak vigyék a terméket, amit minden ország tv csatornáján és óriásplakátokon is reklámoznak.

Annyiban javítanám a hozzászólásom, hogy a 10 év valóban egy kicsit kevés, elvégre 10 éve jelent meg a San Andreas.
31.
31.
simon 555
#29: Ezt ugye te sem hiszed el? Mármint, hogy 10 éve nem ipar volt a játékkészítés...
Már akkor is a pénzre mentek, elhiheted, csak akkor még nem volt az internet annyira elterjedve ezért nem tudtak lehúzásokat csinálni. Sőt, már a NES idejében is a pénzről szólt. Volt is egy időszak a NES előtt az Atari süllyedése után, hogy senki nem akart játékba fektetni mert nem hozott pénzt. Itt majdnem ki is halt a videojáték fogalma. Szóval már akkor is pénzről szólt minden. Senki nem készít játékot jókedvből, mindenki a pénzért csinálja. Ha esetleg valaki hobbiból otthon egyedül hegeszt valamit, az is azért csinálja, hogy később pénzt keressen vele.
30.
30.
p3ti
Hát...igazán remek ez a trailer, és igazán klassz hogy a PS előrendelők 1-2 exclusive tartalomban részesülnek. Viszont azt beharagozni hogy egy Multiplayer centrikus, Halo klón játék pont náluk fogja a legnagyobb élményt nyújtani - no comment.

Lehet szidni az MS -t, lehet utálni őket, viszont a LIVE -al szemben a PSN súrolja a vicc kategóriát. Az hogy pont egy ilyen ingatag és ezek szerint könnyen feltörhető rendszerre hirdetnek egy Multiplayer mammutot arra meg pláne no comment.
29.
29.
hadzsime
#25: 10 évvel ezelőtt a játékkészítés még nem volt ipar, azért voltak teljesek a játékok. Most már nem szakállas szemüveges kockák irányítják a játékok fejlesztését hanem öltönyös emberek, akik kapzsi vállalatoknak dolgoznak. Annyit azonban el kell ismerni, hogy már nem olyan olcsó egy kiváló játékot összedobni. A 10 évvel ezelőtti játékok még nem rendelkeztek több száz fős szinkrongárdával és nem volt minden második karakter mozzanata motion capture által felvéve stb..

Azért azt még ide böffenteném, hogy nem értem a durcizások okát. Nem egy nagy prioritású alap funkciót szakítottak ki a játékból ezzel, hanem jelentéktelen dolgokat adtak a másik platform játékához. Meg lehet szerintem lenni két sietve összedobott vagy alapból elkaszált pálya meg 5 átszínezett és átnevezett fegyver és páncél nélkül.

Az olyanokat mikor egy szar játékhoz egy teljes árú pakkot adnak ki, ami tartalmaz két pályát meg egy rózsaszín dildót azért teszik mert van olyan hülye aki megveszi, nektek ezzel nem ártanak.
Akkor ártanak nektek ha a játék hossza egy hangya péniszének mértékével vetekszik és a nagyobb részét csak akkor kapod meg ha fizetsz még egyszer ugyanennyit, vagy ha multis címeknél valami játék egyensúlyt fenyegető dolgot kapnak azok akik még ráfizetnek valamennyit.(pay2win) Az ilyenekért én is durcizom, de szerintem ez nem egy olyan dolog.
28.
28.
DON GONDOCS
Mekkora paraszt vakítás-exkluzív dlc-ket kapnak psn, dekár hogy ez majd egy olcsóbb letölthető dlc-formályában beteszik minden platformra. vagy valami más plusz tartalmat.
26.
26.
Dercsi
#1: +1

Pont egy játékos oldaltól nem várnám hogy megossza a játékosokat... Dehát mindent a "nézetségért"....

GK-tól nem is várok többet, elég átlag alatti lett az oldal(sajnos) köszönhetően a minőségi újságírásnak.
25.
25.
adamsfamily
Kezd elég szánalmas lenni ez az egész dlc exkluzivitás.10 évvel ezelőtt még ha megvettél egy játékot,akkor az egészet megvetted,lehet hogy némelyik kicsit bugos volt,de egy egész volt.Manapság meg megveszünk valamit és le kell tölteni a sok szart mellé,hogy az egész játék meglegyen.Mire egy egész játékot megvesz az ember állítom legalább egy 10 ezrest még ráfizet.
Nem tudom,hogy más is így van-e vele,de nekem lassan felfordul a gyomrom attól,ha belegondolok,hogy hova tart a világ.A pofátlan kapzsiság vezérli az egész játékipart.
24.
24.
simon 555
Undorítóak ezek az ideiglenes exkluzívdolgok bárnely cégnél is van...
Egy multiplatform játékban ne legyen semmi exkluzív. Ha lehetne tuti betiltatnám, hogy kúlsős fejlesztők exkluzív dolgokat gyártsanak. Exkluzívokhoz ott a belső fejlesztők.
23.
23.
killer2000
kaphatnak 1-2 dlc de xboxon jobb lesz akkor is
22.
22.
névtelenség
#21: De az olyan dolgokról, mint a készülő Heroes 7 egy kósza böffenés sem...

U.i.: Nem mintha a 6. rész létezéséről itt értesültem volna.
21.
21.
Stranger
Ettől már csak az szánalmasabb, hogy egyes játékokról 3 naponta van hír fél éven keresztül.
20.
20.
mestermagyar
Így van, büntessék csak azt aki megveszi a játékot xbox one-on...

Kivágják a játékból mert a sony fizetett.
19.
19.
hadzsime
Nem hiszem, hogy ezek olyan elemek lennének a játékban, amiket ne lehetne nélkülözni, valószínűleg ilyen sietségben összekapkodott trehány hülyeség minden, amit exkluzívnak kapnak a PS vásárlók, ami csak arra jó hogy összeugrassza őket az Xbox játékosokkal, de arra szerintem nem lesz elég hogy valami plusz élményben részesüljön az, aki PS-re veszi meg a játékot. Biztos átmodelleztek 3 páncélt meg fegyvert meg átszíneztek egy űrhajót, utána meg bekereteztek láthatatlan falakkal valami elkaszált mapot, ami amúgy be sem került volna a játékba.
Szerintem ugyanolyan lesz a játék mindkét játékostábornak, csak a PS játékosoknak lesz valami jelentéktelen extrájuk, aminek gyakorlati hasznát nem veszik.
Ez a játék élményét nem befolyásolja, csak az akinek Xbox és PS konzola is van, valószínűleg PS-re veszi majd meg, miközben a japánok a tenyerüket dörzsölgetve röhögnek és fejben számolgatják, hogy megérte-e exkluzivitást vásárolni a fejlesztőknél.

Röviden: ez a játékosokat szinte semmiben nem érinti, ez csak a két konzolgyártó cég közötti háború újabb csatája. PC-m van ha valaki találgatna.
18.
18.
bane
#16: A Tomb RAideres Hisztériára próbáltam utalni!:) De amúgy olvashatad, hogy hülyéskedés volt a célom!:) Nekem amúgy a pálya dolog nem tetszik, mert ezzel tényleg kevesebbet ér a 16ezer forintja az xbox-os játékosnak, mint a Playstation-osé! Én személy szerint nem is tudom mit adnék exclusive-nak, de a páncél és az űrhajó korrektnek érzem(mondjuk az ürhajónak a megjelenésen kivül van valamilyen más tulajdonsága?) De pályát semmiféleképpen nem!
ÉS NEM NEM GONDOLOM, HOGY AZ XBOXNÁL NINCS ILYEN MERT VAN! ÉS AZ IS B.NKÓSÁG!! és majd jó játékot!:)
17.
17.
RetecH
Ja, hát nehogy már minden ember ugyanazt a tartalmat kapj meg... Tök normális, hogy Jancsi több tartalmat kap a játékhoz mint Misi, csak mert más konzolon játszik. Rendben, engem nem érint, de még innen nézve is gerinctelenség.
#1: én vagyok az egyetlen aki iróniát lát a kiemelt mondatban?
16.
16.
KeXxX
#9: És ezzel mi a baj? Ugyanez megy az MS-nél, hamarabb kapnak meg egyes játékokból tartalmakat. Pl. cod, fifa.. de kit érdekel ha csak időleges?

Én mellesleg örülök annak a plusz 2 pályának.
15.
15.
Ruga
Lehet anyazni, de lehet sokan ezert dontenek a ps4 vasarlasa mellett. Egyszeru marketigfogas, a ms is csinalja..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...