Előrendelhető és tölthető a Destiny

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 28.
  • Hír
Link másolása
Bár reggel a PlayStation-tulajdonosoknak kedvezett a széljárás az exkluzív tartalmak mutogatásával, azért az xboxosoknak is dobott egy csontot a Microsoft. A Destiny előrendelhető és elő is tölthető az Xbox Store-ból.

A reggeli PlayStation-exkluzív tartalmakat bemutató hír után az Xbox-tulajok is örülhetnek, a tegnap hirtelen felbukkant, majd eltűnt előrendelési képernyő után a Microsoft ugyanis most hivatalosan is bejelentette, hogy a Destiny előrendelhető és elő is tölthető az Xbox One-on.

Azok a felhasználók, akik a megvásárolják a Pre-Order, vagy Digital Guardian Editiont az Xbox Store-on keresztül, a termékleírás oldalán a "kezelés" gomb megnyomása után azonnal meg is kezdhetik a Destiny állományának csorgatását a hálózatról, de szeptember 9-ig csak szemezgethetnek vele a meghajtójukon. A start napján legalább nem kell majd órákat várniuk az indítással.

11.
11.
Dkajari
#9: ps4-re 29,7 giga ps3-ra 5,5...
9.
9.
anarchoid
tudja vki hany giga ? (remelem startra nekem is fussa majd 1 peldanyra ;)

3# mert behozzak a fizikai jatekot europaba az radob egy vamot itthon meg meg afat es egyebeket ... hulye aki itthon vesz jatekot .. csak online van ertelme , alaszkai cimrol ;)
8.
8.
Dkajari
#7: Ne etesd a trollot mert ez élteti...
7.
7.
Ra1D3n
#5: Tudjuk, megrendelted, de te már PC-re! Még egy ilyen hülyét ezen az oldalon mint téged. Csak sajnos az arcod bőven nagyobb annál, mint amid van, mert mint tudjuk, nem rendelkezel te semmilyen géppel sem...
6.
6.
spears
#3: Hali! A válasz nagyon egyszerű: mert ez Magyarország itt minden sokkal drágább és kevesebb a fizetés és épp ezért sokkal többet akarnak az emberek keresni rövidebb idő alatt.Mondja ezt egy folyamatos műszakban dolgozó család apa,aki szeret néha játszani.
3.
3.
Folti1985
Azt magyarázza meg nekem valaki hogy miért kerül máshol 60 dollárba ( kb. 13000 Ft ) itthon meg 21000 Ft-ba egy új játék nevetséges hogy eltérő árakat alkalmaznak digitálisan értékesített játékokra régiónként. Igen tudom hogy nem fogy annyi de ez az 1$ = 1 euró váltás engem bosszant.
2.
2.
Dkajari
#1: Ez jó hír! Ennyi bőven elég...
1.
1.
KeXxX
Playstation-ön Szeptember 7-én kezdődik az előtöltés!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...