Lords of the Fallen - az istenek nélküli világ

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
A City Interactive legújabb szerepjátékának világa nem túl barátságos hely. Az emberek elpusztították isteneiket, az utolsó kárvallott végső elkeseredésében démonokat szabadított a bolygóra. A táj azóta kietlen és elkeserítő.

A The Witcher producerének új szerepjátékában az emberiség a saját felsőbbrendűségébe bukott bele. Elpusztította isteneit, ám ezáltal a démonok utat törtek a földi létsíkra. Főhősünk, Harkyn leszámol a fattyakkal, abban a reményben, hogy egy békésebb korszak köszönt erre a halott világra.

A Lords of the Fallen október 31-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A játék világát bemutató előzetes így néz ki:

8.
8.
br1Koo
Jajj neee Citys játék!
Mondjuk ezt elnézve elég szépen fejlődnek, hogy minőségibb játékokat csináljanak,csak félő hogy egy unalmas sablonkaki lesz az egész
5.
5.
Ooorky
#4: Csak egy isten létezett, akit börtönöztek magába a bolygóba, az akkori világ teljes mágikus hatalmát felhasználva.
De ez az isten ébredezik, a démonok az ő gondolatainak a megtestesülései.
https://www.youtube.com/watch?v=bXFAJOQnwJc
4.
4.
sisxgame
már nem azért de ez az alap történet nagyon fantáziátlan. Ha a saját isteneiket elpusztították akkor nem hiszem hogy pár kis démon már világpusztító fenyegetést jelentene. (ja és még mielőtt jönnének a szitkozódó kommentek hozzátszem hogy ez csak az én saját véleményem.
1.
1.
godach
City Interactive + Witcher producere :)
Na ezt se gondoltam hogy megélem, bár elég szépen fejlődik azért a CI.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...