Megjelent a BioShock mobilos változata

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 29.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap óta tölthető le a BioShock okostelefonokra és tabletekre igazított változata, igaz, egyelőre csak az Apple-hívők örülhetnek a teljes értékű átiratnak. A megjelenés apropóján egy launch trailerrel is tudunk szolgálni.

Letölthető iOS-re a BioShock mobilos változata, a 2K Games 15 dollárért vesztegeti az új átiratot. Az iOS egyébként csak a szükséges, de nem elégséges feltétel a játék kipróbálásához, az ugyanis csak az iPad Airen, az iPad Mni 2-n, a negyedik generációs iPaden, az iPhone 5S-en, az iPhone 5C-n és az iPhone 5-ön fut.

Az iOS-port a hónap elején mutatkozott be, és túlnyomórészt megegyezik a PC-n, PS3-on és Xbox 360-on játszható változatokkal - értelemszerűen a grafika és az irányítás az, ami megváltozott elsősorban. A mobilos verziót az XCOM: Enemy Unknown átírását is végző 2K China készítette, és újdonság, hogy került bele egy ranglista, ami a különböző statisztikák alapján méri össze a teljesítményünket más játékosokéval. A játékba egyébként annak az albumnak a digitális változata is bekerült, amit még a nagygépes verziók mellett árultak.

11.
11.
br1Koo
#6: A helyzet az, hogy rengeteg olyan játék van mobilra ami egyszerűen "nem áll jól" neki. Nemtudom ki ismeri, nemrég szedtem le a badland című játékot és egyszerűen zseniális. Egyszerű, mégis stílusos, nem akar többet a mobiltól mint ami, hanem arra való amire minden mobiljátéknak valónak kellene lennie.
9.
9.
kristof97
#8: Telefonhoz is lehet kontrollert csatlakoztatni, vagy USB-vel egy egész gamepad-et rá, vagy bluetoothon keresztül egy PS3 kontrollert, mint a Sony telefonoknál (nem reklám!). De azért azt nem értem, hogy PS Vitára miért nem jön ki? Azon legalább alapból vannak gombok és analógok, és azért 10 millió embernek van Vitája kb. tehát csak megvette volna "pár" ember a játékot.
8.
8.
markoci555
Pont most viszem, és nekem túlzottan pörgős, még fps mértékben is, de gépen még hozzá tud "fejlődni" az ember, ezt viszont mobilon nem tudom elképzelni, szerintem élvezhetetlen lenne számomra.
7.
7.
shooter1234
#4: Nekem volt hang (bár az tört verzió volt). (Jah és ez meg a másik szomorú eset, hogy sokszor a tört verzió hibátlanul működik nálam, mire megveszek valami játékot eredetiben, hibákat tapasztalok, amik korábban nem voltak jelen ugyan azon op rendszeren a tört verzióban. Legutóbb a CoD Ghosts -nál volt ilyen, de ebbe ne menjünk bele...)
6.
6.
petimanus
Engem nem érint, hiszen mobilon sosem fogok tudni ilyesmikkel játszani...Azonban nagyon remélem, hogy igen magasra törnek az eladások. Mindezt csak azért remélem, mert akkor végre bizonyságot nyerne, hogy mobilon is van igény komolyan vehető, igényes játékokra...Hogy nem csak pénzlehúzós puzzle játékokat lehet tervezni, vagy bugyutábbnál bugyutább játékokat. Vegyék komolyan a mobilokat, mint platformot. Remélem a jövőben több komolyabb munkát is láthatunk majd a mobilok piacterén, ami kiszorítja a silány minőségű WTF kategóriás játékokat.
5.
5.
izolee69
#4: Nemtom nalad mi lehet a gaz, en is win7 64-en jatszottam es az tokeletesen mukodott.
4.
4.
Dercsi
Steam-en megvettem csomagban... Persze win7 64-bit és nincs hang... Ehelyett a vicc helyett egy patch-et adnának ki ami ezt orvosólja, nem egyedi eset...

Kivácsi leszek ki fogja ezt megvenni, közel 20 eurós áron...
3.
3.
izolee69
Ez a jatek meg mindig nagyon franko, de mobilon tuti nem gorcsolnek vele. Inkabb vegigtolom megegyszer normalis hardveren (meghozta ez a kis video a kedvem, hogy leporoljam).
1.
1.
toriell
Hát ezt ki kell próbálni:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...