Xbox One-változatot kap a State of Decay

Link másolása
Újabb "régi-új" játékot kapnak a next-gen konzoltulajok. Ezúttal az Xbox One-osok örülhetnek, hiszen a PC-n és Xbox 360-on nagy sikereket elért State of Decay érkezik a konzolra.

A tavaly megjelent State of Decay sokak szerint az egyik legjobb zombis játék a piacon. Taktikus, összetett játékmenete könnyen feledtette a játék kisebb-nagyobb a hibáit.

Úgy tűnik, az Undead Labs biztosra megy és szeretné, ha biztosan mindenki belekóstolna a State of Decay világába, így jövő év elején az Xbox One-tulajoknak is elhozza a játékot.

A jövő év elején érkező State of Decay: Year One Survival Edition tartalmazni fogja a Breakdown és Lifetime DLC-ket, emellett 1080p-s felbontásban élvezhetjük majd a zombik gyilkolását.

18.
18.
p3ti
#17: Máshogy nem tudod nekik finoman elmondani mégis mennyire ostobák.. ^^
17.
17.
supair
#16: :))))))))))))))))

(igen bírlak pajti)
16.
16.
p3ti
#14: Én is nagyon rettegek hogy nem tudják teljesíteni majd azt az 1080P/60FPS -t...nem is tudom hogy az emberek miért nem lázadtak fel már a kazettás Nintendo korszakban - hisz akárhogy nézem, az összes eddigi játék teljes mértékben játszhatatlan. Azért valljuk be, már a tudattól is jobban fut a játék....mert hát 1080P. Aztán már azon is gondolkodtam, hogy lehet azért ekkora az "elvárás", mert már az összes jött ment suttyeráknak van internetkapcsolata...így pl. hozzászólhat a disznópásztortól egészen az üzemi munkásig mindenki - lényeg hogy mindenkinek meglegyen a véleménye olyan dolgokról, amihez nem is ért.
15.
15.
Pizza74
#14: Naaa azért ez a kalap szar csak fut majd 1080p-ben. Pláne, hogy nem mondták, hogy ez 60fps lesz...
14.
14.
anarchoid
"...1080p-s felbontásban élvezhetjük majd " aztan ha kijott kiderul hogy csak 980p szokas szerint
13.
13.
Gykrizsi
#11: Az első dolog oké, de a pontos dolog viszont teljesen logikus. Amennyit teszel a közösbe, annyit veszel el. Teljesen jó, és autentikus rendszer, a valóságba is így működnek a dolgok.
12.
12.
Dr. Zaius
#8: Ne szomorkodj! Az alap ötlet jó, de szörnyen low budget játék... Abból is az olyan szinten bugos verzióból, ami a játékélmény rovására megy... Vidd végig mégegyszer a The Last of Us-t inkább.
11.
11.
Dr. Zaius
Ez az a "túlélő" játék, amiben nem lehet egymásnak átadni cuccokat, ha beteszem a cuccot a közös ládába, akkor meg nem vehetem ki mert nincs elég pontom?
Jó játékot!
10.
10.
rocijoci
Könyörgöm!!! Hagyjuk már ezt a Next gen konzol dolgot! Nem nincs Jelen generácios van már csak!
9.
9.
Gykrizsi
#1: Tény, hogy sok hibája volt, és jobb lenne egy második rész, de azért az túlzás, hogy dög unalom. Ha nem tetszik az ilyen stílus, akkor oké, de egy Dayz-hez, vagy klónjaihoz képest ez sokkal többet tudott nyújtani. Voltak küldetések, nem csak céltalan sétálgatás, a házak rendesen el voltak látva cuccokkal, nem tök üres házak, nagy ritkán egy-egy holmival, stb. Bár egy co-op mód elfért volna benne, de még mindig jobb, hogy nem voltak online idióták, akiknek egy célja van, szívatni másokat.
8.
8.
SwordFish
szomorú vagyok, hogy nem jelenik meg ps-re. :(
3.
3.
PaprikaJancsi
Én játszottam a SoD-jel és nekem tetszett, viszont a képfrissítés borzasztó volt :D
2.
2.
Wackor
Saints Row Gat Out Of Hell trailer jelenik meg :)
1.
1.
XuChi
Hurrááááá. Ahelyett hogy hegesztenének egy 2. részt ami nagyobb, jobb, szebb, több és nem utolsó sorban nem egy unalom tenger az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...