Shadow of Mordor - bemutatkozik Ratbag

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Ratbag egy Uruk-hai ork, ráadásul a rusnyább fajtából. Sajnos a fickó "fontos szerepet" játszik főszereplőnk, Talion történetében, remélhetőleg a kampány egy pontján végezhetünk vele. Róla szól a következő előzetes.

Ratbaget a társai is kiközösítették, fogva tartották és kínozták - egyetlen szerencséje, hogy találkozott a kószával, Talionnal. Kényszeres szövetséget kötnek, így mindenki jó jár. Ám hősünknek vigyáznia kell, nem lehet könnyű megbízni egy Uruk-hai szavában.

A Middle-earth: Shadow of Mordor szeptember 30-án jön a PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra változat, míg október 2-án a PC-re.

11.
11.
Vicces kis ork. :-D
9.
9.
Gora
Jónak ígérkezik.
8.
8.
Dark_Temptation
nem úgy volt, hogy minden ellenfélt randomban generál? nem értem.
7.
7.
kastorhun
Egy kis baki van a cikkben mert ő nem Uruk-hai, hanem ork, mert az Uruk-haiokat Szarumán teremtette.
6.
6.
RangerFox
#4: A végén nem is fogod tudni kapkodni a fejed, annyi játék lesz. Ha a pénz tényleg nem akadály, akkor én megvenném, jó játéknak ígérkezik.
5.
5.
DON GONDOCS
Előre látom a 80-90% értékeléseket.
4.
4.
Effecta
Lévén, hogy az őszi dömping nagyon lassan jön, és a tárcám sem limitless, szerintetek érdemes lenne beruháznom erre a játékra?
3.
3.
Csokesz
Micsoda rasszista gondolkodás ez az orkokkal szemben itt a gamekapcson!Amúgy csak nekem volt tök szimpi a trailer alapján?(Alig várom,h kinyirhassam :D)
2.
2.
Ghost26Dave
Uruk hai???Sztem nem :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...