Új Dragon Quest készül PlayStationre

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2004-es Dragon Quest VIII óta nem kaptunk Dragon Questet PlayStationre, a várakozásnak viszont vége: a jövőre megjelenő Dragon Quest Heroes egy PlayStation-exkluzív játék lesz.

A Square Enix a Sony mai sajtótájékoztatóján jelentette be a legújabb Dragon Questet: a Dragon Quest Heroes kizárólag PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra fog megjelenni jövőre.

A slusszpoén az egészben az, hogy a fejlesztésért a Koei Tecmo és az Omega Force felel, a játék ugyanis - bár a Dragon Quest-univerzumban játszódik - egy Dynasty Warriors-stílusú hack & slash; vagyis a Koei Tecmo ugyanazt játssza el a Square-rel, mint amit a Nintendóval is a Hyrule Warriors esetében.


A játék megjelenésekor egyébként egy spéci festésű PS4 is boltokba kerül Japánban, ez látható a fenti képen.

6.
6.
#5: Én szeretem az ilyen játékokat, de kellő mértékkel. Az, hogy már 20 féle samurai, dynasty, gundam meg orochi mellékág is van, és mind ugyanaz, úgy már butaság. De hát a japánok pont olyanok mint az amcsik, ötvenezer folytatás, negyven mellékág, nyolcvan sorozat és három millió figura kapható minden egyes címből mindkét országban :)
5.
5.
Sun9us
A legprimitívebb, legostobább harcrendszer, amit valaha kitaláltak, ez a Dinasty wariors stílus. Komolyan, MIÉRT???
3.
3.
PaprikaJancsi
2.
2.
DON GONDOCS
Koei Tecmo, most miért? nincs elég Dinasty/Saymurai warriors címetek már ígyis? Gundam, One Piece, Hokuto no ken? Nem kell több, szerintem a rajongók is megcsömölnek tőle már.
1.
1.
Ooorky
Francért nem lehet egy normális Dragon Quest-et kiadni a gagyiba átcsúszott Final Fantasy helyett végre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...