Először mozog a felújított Resident Evil

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
A Sony mai konferenciáján nem csak a Resident Evil: Revelations 2 mutatkozott be, de levetítették az első trailert a Resident Evil (másodszor is) felújított változatáról. Másfél perc, tessék megnézni!

A GameCube-os remake alapján készülő felújított változat még augusztus elején mutatkozott be, a fejlesztők 1080p-s felbontást, 5.1-es hangzást és némileg átszabott irányítást ígértek többek között az érdeklődőknek. A játék a jövő év elején jelenik meg egyébként, PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PS4-re és Xbox One-ra is jön.

27.
27.
Roni-1221
♥♥♥ ...no comment XD :D
26.
26.
Cellator
#22: Pontosan, szép összefoglaló - már így végigolvasva is izgalomba jön újra az ember. Remélem nem nyúlnak az irányításhoz - óriási hiba lenne. Várjuk sok szeretettel :)
25.
25.
p3ti
#22: +1

Abszolút összefoglaltad a lényeget. Ennek a "generációnak" ez már túlságosan nehéz. Itt nem rágnak semmit az ember szájába, szóval figyelmesen kell felkutatni a terepet. Én kihagyom, rongyosra játszottam GC -n.
24.
24.
aordog
Pofátlanság, hogy a Zero része nem lesz a lemezen. A 2 együtt megérné,de így szerintem wii-re veszem meg a két részt. Archive kiadásban elérhető és szerintem jobb is lehet az irányítás, hála a remote plus-nak. Gamecubra megvolt, de itt annyira megy a komment, hogy beizgultam egy kicsi Resire:)
23.
23.
GAMEROD
#10: A 2 részre kevés esélyt látok mert azzal dolgozni is kéne. Ebből az első részből már készült remake, és erre lehet alapozni a HD változatot. De a második részt teljesen elölről kéne kezdeniük mert abból a pixelhalmazból csak úgy lehet eladható terméket produkálni.
22.
22.
GAMEROD
Szerintem az új játékosok zöme 20 perc után elakad benne mert már jönnek a kulcs keresgélések, és a tárgyak kombinálásai amikkel tovább lehet jutni. Leírás nélkül élvezet végigjátszani, ha az ember magától jön rá hogy hol mit kell csinálni. Én is ott tartottam anno, hogy már egy sima késsel végigvittem a játékot, a zombikat csak futva kikerülgettem, és a nagy kisértetházban mindig van van rövidebb út is egy adott ponthoz. Ha ezekre nem jön rá az ember, akkor nem lehet 3 óránál hamarabb végigtolni. A játékot kb. 8-szor lehet végigvinni, mert ugye 2 szereplő van, és 2 útvonalat is lehet mindkettővel választani. (Barlang, vagy a méhekkel és óriáspókokkal teli faépület a kertben)
21.
21.
godach
#20: Én meg megmondom őszintén, azóta nem is néztem. Most kerestem rá, de tévedtem. (Agent Hunk's Epilogue File Beat the game for the 8th time.) Csak ennyit lehet előcsalni :)
20.
20.
shatterhand
#19: Erről sose hallottam. Ellenben a resi2.ben volt HUNK. (youtuben se találtam resi3as hunkot)
RESI4ben lehetett még előhozni csalással(ps2-n volt vmi action replay ehhez),hogy a sztoriban is játszható legyen (ne csak a merc módban)
19.
19.
godach
A 3-at mentés nélkül 3 óra alatt végigtolom akármikor még most is. Hunkot akartam megszerezni, de sajna nem sikerült hiába nyomtam végig vagy 20x. Persze abba az időbe még nem nagyon volt errefelé net, és csak hallottuk, hogy lehet ilyet is többszöri végigjátszással. De az biztos, hogy a Nemesist most is csukott szemmel végigverem :D
18.
18.
shatterhand
11:
Japanul kitoltam a 3.reszt (elso ketto tul nehez volt,az nem ment)
Egy kukott nem ertettem de ezek szerint ott mar nem is kellett. Szal nem kell hozza nyelvtudas sem. Csak kombinalni kellett a dolgokat es kesz.
17.
17.
Formula1fanatic
Resident Evil 1,2,3 nagyszerű játékok voltak, annak idején mind kitoltam PC-n, sokat játszottam velük. Személy szerint imádtam az irányítást is, és az is tetszett, hogy minden helyiségben más volt a kameranézet:) A HANGULAT, rejtvények a kevés lőszer és túlélés, pokolian jó sztori, zseniális játékok voltak.
14.
14.
Gora
Sajnos sw wii-m se gamecube-om nincs ezért csak emulatorral néztem rá anno. Nekem mind a remeka mind a zero bejött. Ezt a Pcre optimalizalt verziót nagyon várom de ugyanezt a triologia másik két darabjával és a zeroval is meg lehetne csinálni. :D
13.
13.
ribizly
Nekem ezek valahogy kimaradtak. Alapvetően ha jól emlékszem, akkor az irányítása (irányíthatatlansága) miatt, de az összes RE résszel ugyanez volt a problémám. Persze egyértelmű, hogy pont ez az amivel meg lehetett oldani a filmszerűséget, de nálam ez csapta ki anno a biztosítékot minden egyes alkalommal. Ellenben elnézve ezt a felújított verziót, lehet kap egy újabb esélyt. Elég meggyőző ez a trailer. :)
10.
10.
gorgo
Ez nagyon jó lesz,de jöhertne a 2.rész is szerintem és sokak szerint a legjobb része a sorozatnak
9.
9.
SP4C3F0X
Jó játék, csak nem merek vele játszani. Emlékszek mikor megvolt hogy nagyon tetszett, de le kellett tennem mert rohadt ijesztő. Ilyen játék nagyon kevés van amitől feláll az ember hátán a szőr. Hard fokozaton tényleg összeszartam magam mikor elmegy az ember egy ajtó mellett és annak kibaszódik az ajtaja és már jön is a véresfejű zombi. A lassabb, nyugodtabb és egyedüli csendes játékmenet miatt sokkal ijesztőbb minden.
8.
8.
GAMEROD
A Zero is jöhetne. Nagyon jó volt ahogy lehetett benne a társsal taktikázni. Ezt a részt már annyiszor végigtoltam hogy profi szinten is 3 órán belül vittem végig, mivel meg akartam szerezni a végtelen rakétavetőt amit jutalomban adott a végén. Ehhez annyi kellett hogy az összes szinten az összes szereplővel 3 órán belül végig kellett tolni a játékot. Tehát már kívülről belülről ismerem. De mégegyszer nekiállok mert nagyon jó atmoszférájú horror játék. Az ajtónyitogatós zombiktól mindig fosok.
5.
5.
aordog
Nekem ez megvolt anno Gamecube-ra. Kb.10-szer kipörgettem. Semmi változás nincs. Ja de...akkoriban 16 ezerért vettem és maradéktalanul megérte a maga 2db 8cm átmérőjű lemezeken ez a remekmű. Emlékszem, beforgattam a kútnál a szimbólumokat,majd kérte a második lemezt..utána már a labor területén voltam..
Akinek kimaradt az most vergődik, pedig már ez a grafika több, mint 10 éve is létezett.
Sajnálom, ha valakinek kimaradt.
3.
3.
Yanez
Nem is tudom mi kéne jobban, ez vagy az Evil Within. Ha meglenne mindkettô, egyszerre játszanám ôket.
1.
1.
DON GONDOCS
Ha holnap jelene meg, már akkor is késő lenne. Várom ezt a részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...