Driveclub - még több kiszivárgott videó

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén már bepillantást nyerhettünk a Driveclub zárt bétatesztjébe, most virtuálisan újra volán mögé pattanhatunk a csokornyi kiszivárgott videó segítségével. Az Evolution közösségi autóversenye tényleg meggyőző.

A Driveclubot néhány szerencsés kiválasztott már javában nyúzhatja és hasonlóan a hétvégi látnivalókhoz, a szivárogtatók ezúttal sem hagyták porosodni a Share gombot. Az alábbi videók két helyszínt mutatnak be - a Nigiri Hillst és a Munnart -, változatos viszonyok között.

Természetesen az alábbi felvételeket bármikor leszedhetik, így a megtekintésükkel nem árt sietni.

A Driveclub idén október 8-án érkezik a PS4-re teljes áron, és egy megvágott verzióban, ingyenesen a PS Plus előfizetőinek, amely hozzávetőlegesen a teljes tartalom ötödét tartalmazza.

10.
10.
Intricate
A Crew-t toltam betaban, az nem gyozott meg. Ez nem rossz, de azon kivul, hogy csinalsz egy clubbot es gurultok, mi az a nagy plussz amit meg ez ad? Mert latom itt sem szamit ha 200-al nekicsapod az autot a falnak. Szoval igazabol nem tudom melyik legyen, ez vagy a Crew, mert valamelyikat tolni szeretnem. De egyik sem hozott annyira lazba, esetleg volt valaki betan? Velemeny a jatekrol???
7.
7.
leilu
Ezt kérem szülinapomra!
6.
6.
Chelseafan1989
#4: lesz demo is?
mert a játékot én is előrendeltem a konzolvilágon de ott október 10 a megjelenés.
5.
5.
godach
4.
4.
Tony
En mar elorendeltem. Bar a demojat kiprobalnam mar...mikor jon nem tudni?
3.
3.
Chelseafan1989
#2: A GT7-re én is kíváncsi leszek mert ez a DriveClub egész ütősnek néz ki remélem jó is lesz.
2.
2.
godach
Sokan hasonlítgatják a The Crew-hoz. Szerintem felesleges, mivel az egyik egy arcade a másik egy szimulátor. Engem meggyőzött mindkettő.
Kíváncsi vagyok mit tud majd PS4-en a Gran Turismo ellen :)
1.
1.
Szivárogtathatnának már külső nézetes videót is, utálok belső nézetből játszani, azt meghagyom az igazi vezetésnek :) Ilyeneket mindig külső kamerából tolok, hogy lássam a jó kis gépet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...