Egymillióan töltötték le a Silent Hills teaserét

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 2.
  • Hír
Link másolása
Kojima megerősítette, hogy a Silent Hillst beharangozó P.T. demót már több mint egymillióan töltötték le a PS Store-ból. A Gamescom apropóján napvilágot látott játszható teaser sokaknak okozott álmatlan éjszakákat.

Hideo Kojima a Sony tegnapi sajtótájékoztatóján lépett színpadra, ahol örömmel adta tudtunkra, hogy a P.T. masszív sikernek bizonyult. A Silent Hillst beharangozó játszható teasert több mint egymillió játékos tette magáévá.

A fejlesztők célja az volt, hogy a demó rejtvényei valóságos lavinát indítsanak el netszerte. A húzás bevált, a titkokat máig sem sikerült teljesen megfejteni, a játékmenet annál sokkal többről szól, hogy egy széttépett kép darabkáit keressük a lakásban. Időközben számtalan elmélet született arról, hogy miről szól majd a Silent Hills, amin Kojima mellett az elismert filmrendező, Guillermo del Toro is dolgozik.

Az már csak hab a tortán, hogy P.T. a körülbelül félórás játékideje alatt többet borzongtunk, mint az utóbbi idők legtöbb horrorjátékán együttvéve.

18.
18.
toriell
Hát ami azt illeti engem már kicsit idegesített mikor fél óra után is mindig ugyanott ,és monoton csak ugyanaz a hely volt.Biztos ez a szép benne,meg a fusztráló,hogy mindig egy kis részlet változik meg:D. ,azután miután jött a rész,mint egy fürdős kurva ÁHHHHHHHHHHHHHH :D
17.
17.
Freed
Nagyon jó a játék,de ezekkel a tesztelőkkel,nagyon gáz.Én is játszottam vele,de azért nem sikítoztam végig azt a kemény fél órát.
16.
16.
Giga0509
#14: Az már egy + pont alapból. :D
15.
15.
TheDeathFlash
Szerintem már biztos hogy Norman Reedus lessz a föszereplő.
14.
14.
Raam989
#10: Azt még pontosan nem tudni, de szerepelni fog a játékban, az biztos.
13.
13.
p3ti
Haverral végig toltuk 7.1-en.... úgy sikítoztunk mint 2 rib*nc
12.
12.
TheDeathFlash
Silent Hill 2 volt eddig a legjobb amit DaemonX idézett is nekünk az első kommentjében,de ez lehet az ami ezt is tulszárnyalja.A demót én is végigvittem és a futkározós rész volt a leg frusztrálóbb nem találtam a kis lyukat a falon.Amugy várandós game.
11.
11.
Tony
En vigigneztem ahol meghal benne a szereplo majd en is...de nem az az eredeti vege...hanem kijutsz a hazbol elve :D
10.
10.
Giga0509
Norman Reedus lesz a főszereplő?
9.
9.
Raam989
Es hanyan neztek vegig youtubeon, meg twiccsen...
8.
8.
Cristiano
akinek van ps 4 ki próbálhatja ?
7.
7.
#5: Keress rá japanese porn-ra és meglátod :)
5.
5.
azureknight0715
Hát én ezt a japán csajos videot nem tudtam végignézni. Valami eszméletlen idegesítő a vinnyogássuk. Elgondolkodtam hogy vajon az ágyban is így vínnyognak e. A játék viszont jöhet nagyon is. Welcome to Silent hill!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...