Így néz ki a Halo 3 retusált kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Amikor eddig szóba került a Halo: The Master Chief Collection, a fejlesztők jobbára a Halo 2 új arcát mutogatták. A 343 Industries végre betekintést engedett a Halo 3 kampányába is, természetesen nagy léptékű változást ne várjunk.

A Halo: The Master Chief Collection tartalmazza a Halo 3-at, bár itt nem beszélhetünk olyan markáns felújításról, mint a Halo 2 esetében. A változások elsősorban a bevilágítást, a megnövelt framerate-et és a nagyobb felbontást takarják, hasonlóan a Halo 4-hez.

A csomag november 14-én jelenik meg Xbox One-ra.

29.
29.
bane
#28: Mi van? :O miért nincs értelme? Bocsi, de leírnád mit írtam el vagy mit értettél félre?:O
28.
28.
supair
#27: Na!
Mint ahogy láthatjuk kedves olvasók eme mondatnak értelme nincsen.Tehát a fogalom zavar mint kóros állapot,felismerést nyert.
Javallat:az egyed eltávolítása az egészséges közösségből.
Beszél majd az utókor,haha,Dr Bubórol!
27.
27.
bane
#24: elő fogod te még azt venni.:) december 29.-ig biztos, de hogy onnantól csak bétázni fogsz az 100000%.:))))
25.
25.
supair
#24: PRECIZITÁSBAN



(bocsánat az elírásért)
24.
24.
supair
#23: A Destiny semmit nem fog megfosztani a tónjától.
Főleg nem a Halo-t!
A Bungie új játéka egy MMO ami nagyban hajaz az ősre........
A multija pedig meg sem közelíti (pvp) a Haloét,sem élményben sem PECIZITÁSBAN.
Ettől függetlenül nagyon kellemes órákat fogok eltölteni vele egészen November 11-ig! :-)
23.
23.
Ruga
Szerintem a Destiny szépen megfosztja a trónjától a halo-t, ráadásul megjelenik ps3-4 és x1-360 platformokra. Nem véletlenül tolt bele annyi energiát a bugie. Játszottam a halo minden részét boxon, de engem már pl nem érdekelnek a felújított változatok..
22.
22.
Blueberry
Ideje volna már,vagy vmi rendes játékot adnának már ki rá mert így pénz kidobás volt :( most előszőr váltanék xbox-ra :(
20.
20.
bane
Ebből szerintem nem lesz cikk, de régen fel se tűnt, hogy ennyire bénák voltak a játék hangok.:D
Ajánlom SUPAIR, AMADEUSZ GYERMEKE, KOPIC, P3TI! https://www.youtube.com/watch?v=RzP37SAv-Ao !!:)
19.
19.
bane
#13: Két egyszerű okból várom el. Egy, mert ez egy brutális húzócím a Xbox díviziónak! És a rossz bejelentés( XO ) és e3-on bejelentett (és félre értett) szankciók miatt nagyon kapálózni kell az egész csapatnak! A másik pedig az, hogy szerintem Halo 2-ből látott videók szebbek! :/
"! Majd akkor lesz az, ha 2017-ben jönni fog a Halo 3 Anniversary. -.-"
Amúgy azt nagyon gáznak tartanám ha egy 3 éve felhúzott játékot(a mostani H:TMCC) megint felhúznánk.:/ inkább ez legyen brutális és ne essünk TLoU Remaster kategóriába(!), mert akkor nem lesz új játék "next-genre" csak a tavaly kiadott játék újra kiadása 8évig! :)
Hát én arra gondoltam, hogy egy tényleges minden szempontból brutális részt akarok látni belőle, nem egy, mert húzócím részt! Mert nekem kövezetek meg, de ez(H3) nem tetszik annyira mint a H:TMCC halo 2es része! Kíváncsi leszek!! És úgy legyen ahogy mondod! Mertaza kis semmit mondó teaser felkeltette az érdeklődésemet!:)

#16
Nem volt teljesen egyértelmű a hozzászólásom az igaz! de attól még mindig áll az, amit a 12esben leírtam! És a fogalom helyes mivel szánalmasnak találom, mert a feljavított második rész után én valahogy többet vagy inkább ugyanazt akartam látni a 3-4 részen is és shit, mert nálam hullámvasút effektes!!!!
és mivel könnyebb támadni, mint értelmesen reagálni(1 hozzászólásod) ezért itt további beszédnek helye nincs! :)
Amúgy hangsúlyozom SZEMÉLYES VÉLEMÉNY!

#17
Őszintén az a bizonyos "valami" hiányzott mind látványból, mind részletességből ami a javított második résznél meg volt.:/

#18
Ne aggódj ebben a generációban is kiadják, mert ameddig kerek a föld addig tolni fogják...
18.
18.
Blueberry
Akkor itt a sony-nak a lehetőség h kiadjon 1 god of war remaster edition-t
17.
17.
p3ti
#12: Igazából nem értem mit vársz egy 2007es játéktól. Lehet rajta csiszolni, lehet a látványon is javítani, viszont az alap koncept és az alap modellek maradtak a régiek.
16.
16.
supair
#12: A "szánalmas" és a "shit" szavak semmiképp nem azt fejezik ki,hogy valaki"többet vár" !!
Ugye ebben egyet értünk?
És mivel fogalom zavarban szenvedsz további beszédnek itt helye nincs!
15.
15.
p3ti
Ha az utóbbi 10 év legjobb játékaira gondolok, akkor nálam simán benne van a Top 10ben a Halo3. Coop, multi, singleplayer...mind olyan erős hogy az ember simán elvan vele hónapokig, vagy akár évekig. Ha az egész pakkot vesszük, és a rengeteg multiplayer pályát stb. akkor igazából nem is indokolt hogy idén bármi mást vegyek a Halo -n kívül.
14.
14.
kopic
13.
13.
kopic
#12: "Én azt vártam, hogy minden egyforma szép lesz!"

Miért várod azt el, h ez a része is krva szép legyen ?!?! Majd akkor lesz az, ha 2017-ben jönni fog a Halo 3 Anniversary. -.-

" Esküszöm majdnem Halo-s lettem, de ezt látva már félek a Halo 5: Guardians-tól is"

Hát te buta vagy már megbocsáss, de sztem az 5.rész látványától (ha erre céloztál ) összefogjuk szarni magunkat, annyira brutál lesz, és nem csak graf szempontjából.
12.
12.
bane
#10: Az volna a legszebb ha vissza vennél abból a büdös nagy arcodból! Ha valaki valami olyat ír a neked tetsző játákra, hogy ennél azért többet várt akkor már rögtön leugatod, mint egy rossz kutya! És igazad van inkább a viselkedésed a szánalmas, mint az, hogy csúnya a játék.:S

Követem a híreket! Tudom, hogy miért király ez az egész, de akkor is nehogy már olyan legyen a "felújítás", mint egy hullámvasút! Ez egyik rész atom jó a másik mint egy vödörsz.r . Én azt vártam, hogy minden egyforma szép lesz!
Amúgy hidd el a mostani szervereknél is lesz ilyen! Nagyon felkészült a Microsoft etéren, de biztos hatalmas lesz a terhelés! A lépés ellen pedig egy szót nem szóltam még ötletnek még mindig jó, de legyen egy magas színvonal!

Vőáltoztas a stilusodon, mert így olyan vagy, mint bármelyik CoD-os vérpistike!

PaprikaJancsi:
Persze, hogy király!!! :) Főleg, hogy nem 18.000*4 lesz az ára, hanem simán csak 18.000,- .:) Amúgy az a "hatalmas" még ebben a csomagban, hogy nem 1éves játékot csinálnak meg így, hanem egy 13 éves franchise-t indítanak újra!:)
10.
10.
supair
#8: Egy akkora hülye vagy,hogy beleremeg a ház!
Hála az égnek nem vagy Halos,és remélem soha nem is leszel.
Megkapunk mindent,ami eddig ebben a játékban csodás volt!! Olyan MULTI amit még egyetlen játék sem prezentált eleddig.
Emlékszem a Halo 3 debütjekor játszani sem tudtunk mert nem bírták a szerverek!!
Akkora rajongótábora van.A legjobb lépés volt az MS- től ami lehetett:
Aki pedig nem ismeri jobb ha kussol ezeknél a híreknél,mint hogy ostobaságokat beszéljen..
9.
9.
PaprikaJancsi
#8: Ez íyg is hatalmas, mert kapsz 4 in 1 csomagot, annyiért amenyiért az sony ad egy 1 in 1 csomagot :D
8.
8.
bane
Ez amúgy rendkívül szánalmas! Ez egy hatalmas bemutatás lett volna a sonyfelé, hogy egy egész franchise-t felhúzunk "next-genre" erre most ez mi a shit?! Esküszöm majdnem Halo-s lettem, de ezt látva már félek a Halo 5: Guardians-tól is. :S Amúgy az ilyenek miatt inog meg a vásárlási szándékom.:S
7.
7.
PaprikaJancsi
Az vicces, hogy halo 2-t jobban felújítják mint a hármat. Emiatt csúnyában néz ki mint a 2. Rész :D
6.
6.
Cristiano
5.
5.
DON GONDOCS
A halo2-nél még szembetűnőbbek voltak a változások, itt már nem erőltették meg magukat, pedig azért erreis ráférne egy alaposabb retusálás mert így ellégé szegényes látványt produkál, még retro szemszögből is.
4.
4.
Tesómmal pont ezen filozofáltunk, hogy miért van ez a next-gen felhajtás, és mi volt a céljuk vele. Egyrészt adott egy nagy piac, az előző generáció, amit még a mai napig ugye bőszen vásárolnak a népek (mert jó!), X360, PS3, Wii, ezek fogynak ma is. Ezt lelőni baromság. Ugyanakkor előre is akartak lépni és megfogni a haladó szelleműeket, behozták az új gépeket, PS4, X1, de úgy igazán nem indult el egyik sem, minden egyes játék jön az előző éra gépeire is. PS4-en csak jövőre fog jönni PS4 exkluzív cím, a Bloodborne és a The Order, a többi mind jön az előző gépekre is, kivétel a Shadow Warrior, de az PC-n már volt, bár az attól még szép lesz PS4-en. Szóval még szerintem minimum 2 évig nem fogják elengedni PS3-X360 kezét, nem lesz nagyon önálló igazi next-gen játék, majd később fognak olyanok érkezni.
3.
3.
kristof97
Tudom én, hogy ez egy 7 éves játék, és, hogy már a maga korában se volt szép, de ennél a felújított verziónál szebben kinéző sebet is láttam már. 1080p-ben néztem a videót, de csak elmosódás van mindenhol. A karakterek arca az meg tényleg ilyen Móricka rajz kategória. Nem értem, hogy a Bungie-nál miért nem tudnak normális arcokat csinálni.
2.
2.
biohazard rex
hogy verik a tudjuk mijüket, hogy egy 7 éves játékot 60 fps-el 1080p-be tudnak futtatni :D
"Hard to belive this is Halo 3"
Az új konzol generáció eddig egy szánalom, ami a felhozatalt illeti...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...