Ingyenes a Star Citizen Arena Commander módja

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 2.
  • Hír
Link másolása
Szeptember 5-ig ingyenesen magunkévá tehetjük a Star Citizen Arena Commander módját, amelyben lehetőségünk lesz sétálni a hangárban és megröptethetjük az RSIAurora űrhajót némi harc erejéig.

A közösségi finanszírozásból készülő Star Citizen sorra állítja fel a rekordokat: a fejlesztők immáron 50 millió dollárt gyűjtöttek össze a űrszimulátorra. A Dragoncon 2014 alkalmából elérhetővé tették a Star Citizen aktuális verzióját, amelyben az Arena Commander játékmódot próbálhatjuk ki.

Az akció szeptember 5-ig érvényes. Ha magadévá akarod tenni a grafikailag kifogástalan minőségű űrszimulátort, látogass el a hivatalos oldalra, ahol pötyögd be a következő promóciós kódot: "DRAGONFLIGHT2K14". Természetesen időzőjelek nélkül.

A beváltás után letölthetjük és telepíthetjük a játékot, sétálhatunk a hangár modulban, kipróbálhatjuk a RSIAurora oktatóhajót és levadászhatjuk az ellenséget a végtelen űrben.

17.
17.
Juha
Mondjuk ez a trailer qvára nem gyözött meg, inkább várnám ez alapján az Elite-t... persze mindkettöt várom, de ez a freespace szintjét mutatja, animált beszállással.
btw. Miért van elöre nézö ülés amikor bemegyünk a hajóba, az elözö pilóta hogy préselte ki magát? :-D
16.
16.
hedzsooo
#13: Ja, ettől picit Star Wars-érzetet kelt, de szerintem nem rossz, bár a fegyvereknél pont én sem vagyok kibékülve az összes hanggal, de még ezeken is úgy is változtatnak.
15.
15.
hedzsooo
#12: Én joystickkal tolom, többfajtát is támogat már most is, ez a korai, alfa verzió is. Mondjuk a nagyon korai státiumban a dogfighting (ahol ugye már szerepet kaphat a joystickkal való írányítás a játékban) számomra élvezhetőbben írányítható volt az egér+bill. kombóval, de mára már sokat javítottak a különféle repülőgép(ill. jelen esetben űrhajó) szimulátoros játékokhoz kapható kontrollerek támogatásán. Nálam a Saitek a nyerő, persze vannak jobbak is, komolyabbak, de ezzel is már egészen más érzés a játék írányítása, az ára meg nincsen az egekben, mint egynémely kontroller-szettnek.
13.
13.
hahota
Engem zavar a phew phew phew hang. Egy űrhajóba aligha kéne hallani. Esetleg tompa mechanikai zajt.
12.
12.
Quent1n
Nagyon pofás de nekem az ilyen űr/robot/stb. szimulátorok joystickkal lennének az igaziak. Ez az egér-bill páros valahogy nem túl feelinges számomra. Persze pontosabban lehet lőni de egy jó botkormány (kiforgatható kormány, tolóerő szabályzó) az eléggé élvezetessé tud tenni egy ilyen játékot. Remélem gondolnak erre is, mert akkor tuti vétel. :)
9.
9.
torz_on_borz
#8: Hááát még bőven van mit javítani az tutti de alfa szóval még kora verzió . ;)
8.
8.
Danikika94
Rögtön láttam pár dolgot amin változtatni illetve javítani kellene pl a kezet a kormánynál meg hogy hiteles legyen de ezt eltekintve valami eszement baromi jól néz ki :)
7.
7.
torz_on_borz
#6: A bolondok csak fröcsögni tudnak . ;)
2.
2.
#1: https://robertsspaceindustries.com/promotions/dragoncon-2014
1.
1.
Hol lehet beváltani mert kb én nem találom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...