NBA Live 15 - íme, az előtrailer

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Öt héttel a megjelenés előtt futott be az EA Tiburon kosárlabda-szimulátorának első videója, amely a vizuális effektekre koncentrál. Szó se róla, a látvány terén tényleg előrelépésről beszélhetünk, de vajon a játékélmény is jobb lesz?

A fejlesztők szerint az olyan sztárok, mint Russell Westbrook, LeBron James és a borítón szereplő Damian Lillard, sokkal pontosabb arcanimációt kaptak, ezen felül odafigyeltek az élethű izzadásra és az arénák bevilágítására is. Az EA Sports simább, gyorsabb animációkat ígér (több mint száz új mozdulat várható), emellett a fizika is előrelépett, ami talán a palánk alatti kakaskodásnál lesz leginkább észrevehető.

Más fejlesztések közé tartozik a dobások utáni visszajelzés megjelenése, könnyebb lesz uralni a passzokat és a védekezést, illetve a csapatunkat okosabb mesterséges intelligenciával vértezték fel. 

Annyi bizonyos, hogy az NBA Live 15-nak fel kell kötnie az alsóneműt, ha labdába akar rúgni az NBA 2K15-tel. Mindkét kosárlabdás cím október 7-én kerül a boltokba, ám az EA alkotása csak PS4-en és Xbox One-on.

8.
8.
Cristiano
7.
7.
b48xll
6.
6.
Giggsy
#4: 2Chainz - I'm Different:
https://www.youtube.com/watch?v=e2QKlmMT8II
5.
5.
JackBauer
Elő?XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kis elírás:)
4.
4.
b48xll
nem teljesen ide tartozik, de nem tudjátok a szám címét ?
3.
3.
Giggsy
Nem tudom, de én az NBA Liveokat soha nem igazán szerettem. Talán az NBA Live 96-ot még igen, de az nagyon rég volt. Én azután azt láttam, hogy csak minimális előrelépések jöttek, darabos volt a mozgás, gagyi a grafika, röviden minősíthetetlen volt. Aztán mikor először kipróbáltam az NBA 2k-t (talán a 08, vagy 09-et) akkor rögtön éreztem, hogy igen, ez az, ezt nagyon eltalálták. Azóta eltelt jó pár év, és ebből egy ideig azt éreztem, hogy finomságokban lépeget előre a széria, azonban az elmúlt három rész már az egyet előre, kettőt vissza jelleggel operált.
Épp ezért is lett volna helye a next-genre váltáskor megint az NBA Livenak, de nagyon durván mellélőttek az előző résszel. Szerintem grafikailag nem lett rossz, a körítés az magasan veri a 2k igénytelen megoldásait, de ami a legfontosabb lenne, a játékmenet, az még mindig ugyanolyan darabos volt, mint mielőtt kényszerszabadságra vonult volna a széria. Egyébként az sem egészen világos, hogy mit vártak el, vagy hogy akartak a 2k-jel versenyezni úgy, hogy csak a két bébikorban járó konzolra adták ki. Oké, a next-gen csatát nyerhették volna, de szerintem tavaly még biztosan nem volt elég eladott konzol ahhoz, hogy behozza az árát a kizárólag next-genre gyártott játék.
2.
2.
Chelseafan1989
#1: remélem lesz demo hogy ki lehessen próbálni.
1.
1.
DarkLord
Ebből nem sok derült ki :D A sima videóban is szebb a 2K ennél...ha kijön egy játékmenet videó kicsit talán okosabbak leszünk, ha látjuk mozogni a játékosokat meccs közben. De szerintem az emberek nagy része marad a 2K féle kosárlabdánál (Én is). Az a baj nagyon jól kéne sikerülnie ennek, hogy legközelebb újra kiadhassák, mert a konkurencia igen felnőtt a feladathoz és egyeduralkodó lett menet közben, holott még a régi NBA live-ok is, de jók voltak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...