Megvan a next-gen GTA V megjelenési dátuma

Link másolása
Megjelenési dátumot kapott a GTA V next-gen változata. A PS4- és Xbox One-tulajok már ősszel játszhatnak a tavalyi év nagyágyújának felújított változatával. Sajnos a PC-seknek jövő év elejéig várniuk kell még.

Végre megjelenési dátumot kapott a Grand Theft Auto V PC-s és next-gen konzolos változata. Az Xbox One- és PS4-változatok november 18-án jelennek meg, sajnos azonban a PC-s átiratra január 27-ig kell várniuk a rajongóknak. Reméljük, a késés azt jelenti, hogy ezúttal vállalható portot kap a számítógépes verzió.

A Rockstar szerint a játék nem csak grafikailag, de tartalomban is fejlődni fog a tavaly megjelent last-gen változathoz képest. A pletykák igaznak bizonyultak és a játék rádióadóiba több mint 100 új zeneszám került. Emellett új járművekre, állatokra, fegyverekre és küldetésekre is számítani lehet. Technikai oldalon továbbfejlesztették a sérülés modellt, az időjárás- és vízeffekteket is. Az új konzolok teljesítményének köszönhetően nagyobb látótávolságra és sűrűbb forgalomra lehet majd számítani.

Fejlődik a GTA Online is, melyben immár 30 játékos feszülhet majd egymásnak. Emellett áthozhatóak lesznek a karakterek az előző generációs változatokból, sőt ezen játékosok exkluzív tartalmakat kapnak. Az új változat előrendelői 1 millió dollár költőpénzt kapnak a játékban, melyet mind az egyjátékos módban, mind a GTA Online-ban elkölthetnek majd.

Alább pedig megtekinthetitek a játék új trailerét:

113.
113.
stuie
#91 LeBlanc eredeti vagy. Facebook-on nézzétek meg a Baszont és Szkuvidú oldalt, egyszerűen azt majmolja. Nem szed semmit. Pasztmek.

A hírhez is szóljak, ugyan majdnem végig vittem PS3-on, sanszosz, hogy megveszem 4-re is :( Remastered áldozat vagyok.
112.
112.
crytek
GTX 770 alatti VGA-n remélem senki nem számít max grafikára.

Én a jövő év miatt megvárom ezeket a game-eket:

Witcher 3, Assassins Creed Unity, Dragon Age 3 , GTA 5, Batman Arkham Knight.

Mert amelyik gép viszi ezeket maxon azon 1 évig garantáltan minden fut majd maxon.
111.
111.
Blueberry
Ja,hogy genetikai hulladék mind2? :o
109.
109.
Blueberry
Te mekora madár vagy xD ez leBlanc gyerek meg mit szedhet? :o
108.
108.
floax
#106: "forever alone" xD bocsi de ez nem egy tükör ....
107.
107.
floax
#106: Majd szólj ha értelmeset is tudsz mondani ,nem csak a hülyeséget mondod !
106.
106.
PrimYaz00
#102: Húha vannak gondok fiam, látom a felfogásod neked sem százas. Így felesleges a további kommunikáció. Nem is csoda, hogy egy idő után már nem is válaszolnak egy ilyen forever alone-nak, de nembaj én is voltam éretlen :). Azé még adok egy baráti jó tanácsot: próbálj meg gondolkozni mielőtt írsz. (pl: a következő LeBlanc-nál)
105.
105.
hunky
#90: Nincs más lehetőséged,konzolon már tavaly óta tolom,de örülök,hogy ennyire szépen fogod fel :)
104.
104.
JBoy
lol mi megy itt. xD Na mindegy... GTA5 gépigényt tekintve ki mire számít? Nagyra kicsire esetleg pöttömre? WD-nál nagyobb lesz szerintetek? :)
103.
103.
Megmondókapitány
#91: Ez komolyan vicces. :D
Ezt biztos nem fogja törölni senki, mert ez nem sértő, hanem vicces. De ha maga az iromány nem is az, a mögötte álló ember tuti :D
102.
102.
floax
#101: Mégis te beszélsz hülyeséget...
Egyszóval nem lett említve ,hogy csak én szólíthatok meg valaki .Kicsit azért figyelj oda legalább . Amúgy se nagyon izgat mert már lezártam részemről a témát ,de beszélgetést nem hagyok félbe :)
101.
101.
PrimYaz00
#100: Ja bocsánat, elfelejtettem, hogy itt csak neked van jogod másokat megszólítani :). Csupán annyi bajom van, hogy nem tetszik a tudatlanságod.
100.
100.
floax
#99: Nem tudom ,hogy neked mi bajod van . Én hozzád beszéltem volna?
99.
99.
PrimYaz00
#98: Hát semmi értelme a gyakorlatilag költői kérdésednek, de gondolom ezért sem válaszolt rá. Én egyet mondok ami, így hasra ütésre az eszembe jut: Unreal Tournament (ha valóban választ akarsz, néz utána).
97.
97.
PrimYaz00
#50: Reménytelen eset vagy, ha ennyi év után nem voltál képes magadtól rájönni...
96.
96.
floax
#94: Sajnos nem nézem ki belőle ,hogy tud rendesen is írni !
94.
94.
kopic
#93: Nem veszed észre, hogy csak direkt ír úgy, mint egy fogyatékos ? Szegény gyerek unatkozik.
93.
93.
floax
#91: Szerintem nem itt van az írástudatlanok gyülekezete ! De akkor légy üdvözölve ,látom nehéz még úgy is ,hogy a gép javít !
92.
92.
SP4C3F0X
A PC vs. Konzol vita semmi, még PC-sek is egymásnak esnek hogy AMD vs. Nvidia, vagy AMD vs. Intel. Megkockáztatom sokkal személyeskedőbb magatartás kíséretében.
91.
91.
LeBlanc
#81: "Az adminokat rohadtul nem érdekli? Lehet, ez mondjuk látszik is, de az őket sértegető kommenteket szokták törölni, szal esélyes, h mégis érdekli."

már mekint haszudol :S

tesék:
Ingen te depil retardált parom, mé anyi pontot attál a codra??? nem tudol ciktet irni mert nem is értessz hozá!!!444! pezzek a mincret mek asz indián játékok sokal kreatifappak mint eszek a szar konszol jatekeok de aszokat pesszek nem isteníititek mer a mikroszoft pénszel tiktetket

na fokatjunk hogy nem törlik
90.
90.
SP4C3F0X
Kibírom a 4 hónapot, addig van mivel játszani.
89.
89.
Megmondókapitány
#86: Természetesen!

#87: Nem értetted a lényeget, nem is fogod vagy csak nem akarod, leszarom.
87.
87.
sloth
#81: Közösségi oldalnak nevezni azt, ahová bárki regisztrálhat név nélkül, és annak adhatja ki magát akinek akarja, erős túlzás. Ezért nem értem miért kell a személyeskedést komolyan venni, ha egy olyan embertől származik, akit nem is ismersz, de el tudod képzelni, mekkora gyökér, hogy azért ír az oldalra, hogy sértegessen. (kb. téged is egy gép előtt ülő 12 éves fucktard-nak tudnálak elképzelni, de idk idc) gyere, durci mod ON
Azt, hogy a trollkodás téged miért aggaszt, még mindig nem értem, gondolom csak egy téma amibe újonnan bele akarsz kötni, hogy szétoffolj mindent.

kötekedö kapitán pls
86.
86.
Norbiii
#85: Értem.
Akkor remélem Te is egyetértesz velem, mármint a 80-as hozzászólásommal. ?! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...