Befejeződött a Driveclub fejlesztése

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 14.
  • Hír
Link másolása
Az egyik PlayStation Blog-olvasó bepróbálkozott egy "lesz itt még csúszás" kaliberű kommenttel a legutóbbi Driveclub-poszt alatt, mire fel a készítők elárulták, hogy a játék elkészült.

Befejeződtek a Driveclub munkálatai, most már csak a játék lemezeinek legyártása, és a boltoknak történő kiszállítása van hátra - gyakorlatilag biztos, hogy október 8-án megjelenhet a PS4-exkluzív autóverseny.

Az aranylemezről egyébként nem formálisan számoltak be a készítők, mint ahogy azt a legtöbb fejlesztőcsapat tenné, a játék új direktora, Paul Rustchynsky a legutóbbi PlayStation Blog-poszt kommentjei között árulta el, hogy elkészült a cím, miután az egyik júzer a játék további késésének felemlegetésével trollkodott. Mondjuk jogosan, elvégre a Driveclub a PS4 nyitócíme lett volna, ehhez képest majdnem egy évet kellett rá várnunk.

Az emlegetett poszt tartalmát egyébként két napja osztottuk meg veletek, ebben írtak arról a készítők, hogy a jövő nyár közepéig milyen ingyenes kiegészítők jönnek a játékhoz, és hogy milyen tartalmakat foglal magába a 25 dolláros season pass.

13.
13.
kristof97
#9: Mondjuk az is igaz, hogy van kb. 10-20-30 autó amikkel játszik az ember, a többihez hozzá sem nyúl, csak akkor tényleg az ilyen híres autók kellenek a játékba.
#7 Ott 40 dollárért dobtak ki egy ilyen kocsis DLC-t, ha jól emlékszem tán 50 autóval, ami majdnem annyi, mint a játék. De a 200 autó az nem kevés, csak az elődöket nézve az. De ahogy fentebb említettem, szerintem nincs olyan ember, aki 20-30 autónál többel játszana egy autós játékban. Mármint rendszeresen, nem csak "jé ez is van, akkor próbáljuk már ki" szintem.
9.
9.
greenmelon
#6: Én úgy vagyok vele, hogy míg a kedvenc gépeim benne vannak, addig felőlem 20 autó is lehet a játékban. :D
Az ötven viszont valóban nem sok.
8.
8.
Gykrizsi
#7: Ez tény. bár én személy szerint leszarom a pályákat, ha a kocsik olyanok, amilyenek. A Driveclubbal meg várnék még, mert láttam beta-s képeket, és nem pont olyanok voltak, mint a GC-s vetítésen. Bár szépnek biztos szép lesz.

A 200 kocsit meg nem keveslem, csupán az a bajom, hogy 18k egy játék, és az igazán jó autókat (Ferrari LaFerrari, Lamborghini Veneno) vegyem meg dlc-ben. Sőt nem is egyenként, hanem packban ötször annyiért, másik nyolc autóval, amire semmi szükségem nincs.
7.
7.
kristof97
#6: Csak a Forzában 200 autó volt alapból, ami szintén kevés volt a Forza 4 számaihoz képest. A GT az jelen esetben nem releváns az autószámot tekintve. De az eddigi videókat elnézve a Driveclubról, itt nem csak a versenypálya lesz szép, mint a Forza 5ben, hanem az egész környezet. A Forza 5 Prágai pályája kb. egy vicc, ahogy az épületek kinéztek rajta, hát még az emberek (2D-s textúrák, amik forognak a kamerával, mint a Duke Nuken 3D-ben).
6.
6.
Gykrizsi
#5: Elvileg 50, plusz 9 ingyenes 9 hónap alatt, és talán 38 dlc-s. Nem vészes, de én is többet vártam. Bár az szomorú, hogy az autók majdnem feléért fizetned kell, de ez már a Forzaban is így volt, vagyis nincs mit tenni.
5.
5.
greenmelon
4.
4.
DarkAssists
De pöpecül néz ki
3.
3.
Chelseafan1989
#2: lesznek hozzá ingyen is autók meg 25dollárért is lehet venni egy season pass-t és abba is lesznek autók.
2.
2.
PaprikaJancsi
A környezet nagyon szép, de az autók száma aggasztó :/
1.
1.
Cristiano
akkor jó biztos jó lesz mint forza
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...