Oculus Rift - publikus bétateszt, akár már áprilisban

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 15.
  • Pletyka
Link másolása
A TechRadar értesülései szerint az Oculus VR egy "nyilvános bétatesztet" indítana az Oculus Rift VR-szemüveg boltokba kerülése előtt, erre leghamarabb jövő áprilisban kerülhet sor, de a nyáron mindenképpen lezajlik.

Habár az Oculus Rift tervezője nem nagyon akar beszélni a VR-headset megjelenéséről, a TechRadar a minap megtudta, hogy az első végleges, boltokba szánt kiadások leghamarabb jövő áprilisban landolhatnak a játékosoknál, méghozzá egy nyilvános bétateszt keretein belül.

Utóbbi esetünkben azt jelenti, hogy az Oculus Rift hullámokban, a Google Glass megjelenéséhez hasonlóan csak limitált példányszámban válik elérhetővé, a hírek szerint azért, mert a szemüveg gyártója így szeretné felcsigázni a közönség és a kiskereskedők érdeklődését. A TechRadar forrásai szerint ha az április mégsem jönne össze, a jövő nyáron mindenképpen lezajlik a bétateszt.

Az Oculus VR társalapítója, Nate Mitchell egyébként a napokban nyilatkozott arról, hogy a boltokba szánt változat árcímkéjén 200-400 dolláros összeg szerepelhet majd.

14.
14.
leilu
#13: Az a hányáscsillapító.
13.
13.
SP4C3F0X
Nem értem miért rá ennyi szenzor. Nem lehetett volna úgy megoldani a mozgásérzékelést mint ahogy a telefonoknál van?
12.
12.
leilu
#11: Nem fiókot hanem videót akartam írni csak a telón a felét nem látom annak amit gépelek.Bocs.
11.
11.
leilu
#10: Ja vágom ám ezzel nemis mennék sokra a PS4-be úgysem tudnám bedugni.Úgy képzeltem miután elkezdték mutogatni ezt is meg a Morpheust is akkor már királyság lesz mindenkinek és mehetek kipróbálni a szomszédhoz.Hogy a saját szememmel lássam megéri e a zsét mert amit a fiókban látni azzal nem vagyok kisegítve.
10.
10.
GAMEROD
Már most is rendelhető cirka 80 ezerért plusz 30 adópénzért. Igaz hogy a fejlesztői változat, de elvileg már nem sokban fog különbözni a végső sem. 4K változat nem hiszem hogy lesz a közeljövőben mert még egyképernyős rendszert is megizzaszt nemméghogy kettőt. Bőven elég a Full HD. Elég sok youtube videós vásárolt már a cuccból, ráadásul magyarok is.
9.
9.
leilu
Én vártam már eleget.Nemtudom honnan de azt gondoltam karácsonykor már árulni kezdik.Szó nem volt róla mondjuk csak az én agyam szüleménye ,hogy meglepetésből bedobják.Jó lett volna :)Kíváncsi leszek a véleményekre meg arra milyen balhét fog kirobbantani.Lessz vérontás az tuti.
8.
8.
N!ghtmare
Van benne potenciál http://img0.joyreactor.com/pics/post/games-boobs-oculus-rift-gif-1518241.gif :D
5.
5.
Henry82
#2: Jól beszélsz, bár ha tényleg ennyiért fogják piacra dobni, az szerintem teljesen korrekt, ha azt nézed egy ilyen kütyü mennyi és milyen minőségű szórakozást nyújthat, ennyiért is bőven megéri.
4.
4.
leilu
Megérné ez már most is.Commodore 64 gépem volt akkor is ilyenekről álmodoztam meg egy holo szoba féléről ,hogy milyen jó lenne ha lenne egy valóságos érzésű játék.Vagy valami ami elszakít a valóságtól de vissza is térhetsz ha akarsz.
3.
3.
shatterhand
talan 4-5ev mulva megeri
2.
2.
Dercsi
Ez akkortó lesz érdekes, mikortól lesz hozzá tartalom. Addigra pedig az ára is leesik remélem
1.
1.
godach
PS4 vagy XO-n gondolkoztam eddig, de mostmár ez is benne van a tervbe. Nehéz döntés lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...