NBA 2K15 - alkosd meg a világ legjobb csapatát!

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
A MyTEAM játékmódban bárki összeállíthatja a saját álomcsapatát az NBA 2K15-ben. Mondjuk ennek vajmi kevés valóságtartalma van, lévén nincs az a klub, amely össze tudna szedni ennyi sztárgázsit, de azért jópofa fícsör.

Bizonyára történelmet ír az a játékos, aki a világ legjobb kosárlabdázóit állítja össze a MyTEAM játékmódban. Shaquille O'Neal szerint az ászokkal játszi könnyedséggel söpörhetjük le az ellenfeleinket a bajnokságban - bizony, erre is lehetőségünk lesz az NBA 2K15-ben. 

Az NBA 2K15 október 7-én jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra, PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

8.
8.
Giggsy
#7: Nem rémlik, hogy a jelen CBA-ben lenne hard-cap, szóval elméletben talán össze lehetne valahogy lapátolni a dolgot. Csak ugye a soft-cap felett büntetést kell fizetnie a csapatoknak, méghozzá nem is keveset.
7.
7.
x360player
Nem azért nincs valóságtartalma egy esetleges álomcsapatnak,mert nincs annyi pénz,hanem a fizetési sapka miatt.Nem mindegy.
Ezt kéne bevezetni a labdarúgásban is.
6.
6.
DarkLord
#5: Csak az 50 giga hely kicsit sok az eddigi 8gb-hoz képest, de ez baromi sok minőségi videót tartalmaz, mind a Myplayer módhoz pl. olyanok, hogy a karakterünk eljátsza, mikor szerződést kap az NBA-be, hogy a földön alszik az öltözőben, mint anno Barbosa és egyéb finomságok / bejátszások, reklám szerződések, interjúk....etc. nagyon brutális lesz eme része is a játéknak.
5.
5.
DarkLord
Abszolút nem vészes a gépigénye a látványhoz képest még az ajánlottnak sem amúgy.
4.
4.
floax
#3: Operációs rendszer: Windows 7 64 bit és afelett
Processzor: Intel Core2 Duo vagy jobb
Memória: 2 GB RAM vagy több
Videokártya: DirectX 10.1 kompatibilis (512 MB) vagy jobb
DirectX: 11
HDD: 50 GB szabad hely

Ez a minimális !
3.
3.
Giggsy
Tök jó, de az azért továbbra sem tetszik, hogy három héttel a megjelenés előtt se hivatalos gépigény nincs, se infó a játékmenetbeli újításokról (holott ráférne jópár helyen a csiszolás)
2.
2.
DarkLord
Jó móka ám van a játékban 8 ilyen csapat amit egy-egy legendás játékos állított össze magának, inkább azokkal lehet, majd felvenni a versenyt ezzel a csapatunkkal.

Az enyém így fog kinézni a kezdőket illetően.:

Gary Payton, Anfernee Hardaway, Michael Jordan , Shawn Kemp , Shaq
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...