Traileren a next-gen konzolos Shadow Warrior

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
A látványos torzófelezések, lefejezések és végtagcsonkítások közepette az ember nem is tudja, hova nézzen a következő trailer képkockái után, mely a Shadow Warrior PS4- és Xbox One-változatát demonstrálja.

A lengyelországi Flying Wild Hog fejlesztésében álló Shadow Warrior-reboot alább megtekinthető videóanyaga a szeptember 26-i megjelenéséről október 24-re csúsztatott PlayStation 4- és Xbox One-verzióhoz készült, melyben Stan Bush - The Touch című dalának és a főhős, Lo Wang kommentárjának aláfestésével a már megszokott mennyiségben fröccsen a vér, és szállnak a szélben a leválasztott végtagok.

15.
15.
A Pulyka
#14: Elolvastam a kommentedet, megnéztem a trailert, és úgy látom, hogy a Wolfenstein:The new order után, ki kell ezt is probálnom.Tetszenek az ilyen kicsit komolytalan, de hangulatos lovoldék. Kosz a tippet Matrix sztárja :D
14.
14.
Neo1989
Ez a játék kvázi pofán röhögi a BF-et , COD-ot, MOH-ot... és betudja bizonyítani h nem kell EA, DICE... legyél h jó játékot csinálj. Persze egyszerű mint egy faék és repetitiv de kimondottan hosszú ami a mai 6-8 órás trendek mellet igazi felüdülés.

De nem is évente jön.
Kimondott old style fps aki az ilyet nem szereti annak ott van más.
Amibe van regges HP meg minden sarkon 6 tonna lőszer. Bossok nélkül.
Bár itt is van egy kard ha kifogynál de am nem nehéz. Chapter 2-nél vok és még 1X nem haltam meg. Nekem spec tetszik.
13.
13.
PaprikaJancsi
Nekem nagyon tetszik, egyszer biztos, hogy befogom majd szerezni :)
12.
12.
rocijoci
Next Gen konzol már adják ki a ps5öt meg Xbox twot? Ps4 meg Xbox One jelengenerácios konzol, cikk íro is megjegyezhetné már ezt!
11.
11.
DON GONDOCS
A Blood is megérett már egy feldolgozásra.
10.
10.
felegyi
Úristen! Még nem is láttam erről gameplayt... de marhára bejön, a kardos rész kicsit Dark Messiah érzést keltett bennem!
4.
4.
drat576
Nem erőltették meg magukat, kb ugyanez volt a PC-s launch trailer is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...