Élőszereplős traileren a Shadow of Mordor

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
A Middle-Earth: Shadow of Mordor bosszúszomjas hősének, Talionnak egy kalandja élőszereplős előzetest kapott a Corridor Digital és a Monolith közreműködésének jóvoltából, melyet máris megtekinthettek.

A Corridor Digital élőszereplős trailert készített a Middle-Earth: Shadow of Mordorhoz, mely a Hobbit és a Gyűrűk Ura történetei közötti szakaszt dolgozza fel a Talion névre hallgató féllidérc vándor szemszögéből. Hősünket visszaküldték a halálból, hogy bosszút állhasson azokon, akik kivégezték családját, majd sorsára hagyták őt végzetes sebeivel.

A játék szeptember 30-án érkezik PC-re, majd október 3-án a PlayStation 4 és az Xbox One platformokra. A PS3- és Xbox 360-változatokra november 21-ig kell várnunk.

11.
11.
ati herceg
jajj istenem.Ezt gondolom Uwe Boll hozta össze :)
10.
10.
Eledhryon
Sztem a parókák a legkiábrándítóbbak, oké nyilván ez volt a legkézenfekvőbb használni a készítőknek de akkor is...kisebb hibáktól eltekintve jófajta.
9.
9.
Dark_Temptation
egész jól összedobták. de ami elbaszta nálam az egészet, az az , hogy szét kaszabolta őket és a kardon sehol 1 vérnyom. csak a végén. az orkot szét hasította szó szerint és tisztább a fegyver mint azelőtt? undorító!
7.
7.
N!ghtmare
31 500 a 370-el szemben, ennyit a fikagépekről.
6.
6.
lackosor6
Remélem a játék azért jobb lesz...
5.
5.
Stranger
Sztem gáz... megvan a technika, csak a kivitelezés gagyi. Mondjuk a játék is ilyen lesz
4.
4.
moonborn
reklámnak elmegy,egyszer meg lehet nézni :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...