Watch Dogs - ilyen lesz az élet T-Bone-nal

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
Szeptember végén érkezik a Watch Dogs első méretesebb DLC-je, mint arról már hallhattatok, ebben T-Bone-t az alkohollal is hadilábon álló ezermestert irányíthatjuk majd. Most egy pár perces ízelítő következik a kiegészítőből.

A Bad Blood című DLC főszereplője T-Bone lesz, aki épp eltűnni készül Chicagóból, mikor feltűnik Tobias Frewer, és segítséget kér tőle. Így veszi kezdetét egy tíz küldetésből álló kampány, amely során a város eddig ismeretlen helyszíneit is bejárhatjuk majd, és persze kipróbálhatunk néhány olyan hacket, perket és eszközt, amelyhez Aidennel nem férhettünk hozzá.

Noha a gépfegyverrel felszerelt biztonsági kamerák is ütősnek tűnnek, T-Bone legfontosabb társa Eugene, a távirányítható autó lesz. És ha már a társ, mint olyan szóba jött: a Bad Blood a Street Sweep nevű, kooperatív módban játszható mellékküldetésekkel is kibővíti a játékot, amely a Ubi elmondása szerint a "végtelenségig" szórakoztatja majd a játékosokat.


A Bad Blood szeptember 23-án válik elérhetővé a season pass-tulajok számára, a többiek pedig szeptember 30-án vethetik rá magukat. Hogy a novemberben érkező Wii U-változat mikor kapja meg a bővítményt, arról nincs hír.

10.
10.
p3ti
9.
9.
Birkazoli
#8: Steam-re gyakorlatilag olcsón lehetetlenség szerezni.:( Én is azt figyelem mindig, ha van is, az is kb annyi mint ha már eleve Steam-en vennéd sajnos. Én mondjuk már úgy vagyok vele, hogy megfelel nekem a sima uPlay-es verzió is.:( (Igaz, a Steam-es változat is követeli a uPlay-t.)
8.
8.
grieves13
Valaki nem tud olcsó STEAM-es kulcsot valahol? :?
7.
7.
p3ti
Nekem nagyon tetszett. Én majd megvárom a GOTY kiadást, mert a mostani példányomat készülök cserélni egy Forza 5re.
5.
5.
Attaca
Én a multis online kódfejtéssel játszottam nagyon sokat eddig, pedig már megjelenés óta megvan, nekem nagyon bejött a játék, ezt is várom :)
4.
4.
BrendOoN
#3:Pont azért csinálják hogy ne legyen lejárt lemez
2.
2.
dante92
most tolom az alap játékot. nagon bejön..ne, ha nem lennének benne autós részek. azok szörnyen gagyik :/
1.
1.
Matt8888
Kéne egy SSD :/ hogy jobban mennyen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...