Új előzetest kapott a Final Fantasy XV

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
A Tokyo Game Show apropóján ismét belenézhettünk a Final Fantasy XV-be, a készítők emellett megerősítették, hogy jövő márciusban fogjuk megkapni a játék demóját, méghozzá a Type-0 HD-val egyetemben.

Jó egy éve nem hallottunk már a Final Fantasy XV-ről, azonban a ma kezdődött Tokyo Game Show apropóján a Square Enix új előzetest adott ki a játékból, benne nem kevés gameplay jelenettel. A készítők emellett megerősítették a híreket, miszerint a cím demója a Final Fantasy Type-0 HD-val együtt érkezik majd, méghozzá 2015. március 20-án.

Ezzel párhuzamosan azt is megtudtuk, hogy a projektnél direktorcsere lesz, Tetsuya Nomura az új Kingdom Hearts miatt távozik a fejlesztés éléről, a helyét pedig Hajime Tabatának adja át; ő korábban a Final Fantasy 7: Crisis Core-on és a Final Fantasy Type-0-n dolgozott. Hétfőre további részleteket ígértek a készítők a játékkal kapcsolatban.

A Square egyébként három másik Final Fantasy-játékot is kivitt magára a TGS-re, lássuk ezeket is!

Egyrészt ott van a már emlegetett, PS4-re és Xbox One-ra készülő Final Fantasy Type-0 HD:

Bemutatkozott a Final Fantasy Agito+, amely a PSP-s és okostelefonos játék PS Vitás változata lesz, és free-to-play modellben érkezik meg Japánba 2015. január 15-én:

És végül kint van még a kiállításon a Final Fantasy VII G-BIKE is, ami az iOS-es és az androidos kütyüket veszi be, szintén free-to-play modellben. A trailer magáért beszél:


5.
5.
Naridar
Tanultak a Xenoblade-től úgy néz ki... de mondjuk ez csak jót tehet a játéknak. Ha lesz PC-re, kipróbálom, ha nem, akkor még várok amíg lemegy a PS4 ára.

Amúgy közben megjelent a Final Fantasy IV Steam-en, a Final Fantasy XIII pedig október 9-én fog. Belegondolva egész sok FF játék van már PC-n - 3, 4, 7, 8, 11, 14 és hamarosan a 13 is - mondjuk a 10 HD még elférne a sorban :)
4.
4.
Blueberry
Miért kell mindegyiknek metroszexuálisnak lennie?
3.
3.
zsocc-nrg
Ez iszonyat jó! PC pls :) ha meg nem akkor ez, a Bloodborne, a Silent Hills és a The Order megér egy PS4-et.
2.
2.
imchristailor
#1: Igen, engem is félelmetesen megfogott a videó. :D

De egyébként sosem toltam FF-et és nem egészen értem, hogy ez most ilyen borderlandses felépítésű? Úgy értem a co-op tekintetében?
1.
1.
azureknight0715
Hát emberek ez valami hihetetlen ütős lesz ha tényleg olyan lesz mint a videóban. Ha konzolt kéne vennem akkor csakis ezért a játékért vennék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...