Metal Gear Solid V - Quiet Tokióba ment

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 18.
  • Hír
Link másolása
Elrajtolt a Tokyo Game Show, ahol Hideo Kojimáék külön konferenciát tartották a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain kedvéért. Főleg látnivalókat kaptunk, de azért némi plusz infóra is fény derült a játékkal kapcsolatban.

Ha még nem lett volna elég egyértelmű, Kojima megerősítette, hogy a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain csak 2015-ben fog megjelenni, igaz, ennél pontosabb dátummal ő sem rukkolt elő a PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PC-re készülő játék kapcsán. Megkaptuk viszont a már teaselt Quiet-előzetes teljes verzióját, ami egyébként a cím egyik átvezetője lesz:

Emellett egy húszperces gameplay videó is érkezett. Kojima elmondta, hogy a The Phantom Painben kísérő karaktereket, köztük magát Quietet is magunkkal vihetjük a missziókra, őket megkérhetjük, hogy fedezzenek bennünket, de akár előre is küldhetjük őket tisztogatás céljából. A dolog taktikai része érdekes, kíváncsiak vagyunk, mi lesz ebből!

Végül következzen a nap legkiábrándítóbb MGS-infója: a múlt héten teaselt Metal Gear Collection 2014 ugyanis nem más, mint egy valódi ruhakollekció, amit később cipőkre és különböző kiegészítőkre is kiterjesztenének a készítők. Ez nem pont az, amire számítottunk...

8.
8.
crytek
Kiváncsi leszek milyen pc kell majd hozzá.
5.
5.
MrLentoFan
#1: Jaja :) Amúgy valaki nem tudja kronológiailag ez a rész hova tehető?
4.
4.
azureknight0715
Najó most szartam be amit eza játék ad nekünk. Hihetetlenül szép grafika és hihetetlen sok lehetőség. Eddigi részeiben is sok mindent lehetett csinálni, de itt mondhatni a határok végtelennek tűnnek. Külön örülök hogy a társunk nem csak hogy dögös, hanem hasznos is egyben, sőt eddigi legjobb a játékok történetében. Külön öröm hogy jön pc-re szal idevele de gyorsan :D
2.
2.
Big Boss
Ez egyszerűen fantasztikus. Kojima újra és újra meg tudja újítani az MGS-t. Hihetetlen a látvány és a lehetőségek is amik ebben a játékban vannak. Csak legyen már egy pontos Release Date könyörgöm.
1.
1.
névtelenség
Ezek szerint teljesül minden MGS fan nedves álma: együtt lógni Ocelottal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...