Frissítve: Párban szép az élet a Bloodborne-ban is

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
A Bloodborne is megkapta a maga Tokyo Game Showra szánt előzetesét, a gameplay jelenetekből összevágott trailer ráadásul abból is ad egy kis ízelítőt, hogy milyen lesz a játék multiplayer módja.

A készítők megerősítették egyébként, hogy a PS4-exkluzív játék egy nappal a japán premier után, 2015. február 6-án kerül a nyugati boltok polcaira. Az amerikaiaknak már egy gyűjtői változatot is bejelentettek: a 80 dolláros csomagban a játék egy fémdobozos kiadása, a soundtrack letölthető változata és egy concept artokat tartalmazó album található.

Update! A félórás gameplayhez mit szóltok? Egyenesen a TGS-ről érkezett.

19.
19.
Ignot
#17: Beszarás, azt sem említik sehol, hogy kapsz a játék mellé egy ingyen ferrarit, de attól még lehet, hogy küldenek...lol. Ez egy Souls játék, semmi köze a hack n slash műfajhoz, ez egy dungeon crawler action RPG.
17.
17.
Yanez
#15: A legtöbb helyen action-horror van kitüntetve a Bloodborne műfajára, tehát hack'n slash elemek még lehetnek benne, akárcsak rpg, de ezeket szinte sehol nem említik. Majd meglátjuk! :)
16.
16.
Cristiano
15.
15.
Ignot
Lol, milyen hackand slash? Itt tényleg mindenki fogyatékos?
14.
14.
biohazard rex
#13: Demon Souls-al v Dark Souls-al játszottál? :D Mert ez csontra ugyan az, mondjuk ebbe vért is raktak.


Kíváncsi vagyok, hogy vajon ez is 60 fps-el fog-e futni, tekintve, hogy ugyan azt a motort használja mint a ds1-2 és az keményen 30 fps-re lett megírva.
13.
13.
Stranger
Szerintem akkor lesz jó ha inkább akció RPG lesz mint hack and slash. A látvány nem viszi el a hátán ha az egész játékban csak így kell csapkodni...
12.
12.
PaprikaJancsi
Nekem a Dark Souls első része volt meg x360-on és az életem egyik legnagyobb csalódása volt. Csúnya volt, akadozott és egy idő után nagyon monoton volt. Persze remélhetőleg a Bloodborn-ben nem fognak jelentkezni, de akkora csalódás volt, hogy ami From Software cím alatt érkezik az engem már nem érdekel.
Mellesleg ez a co-op játékmód elég jónak néz ki. Engem viszont ebben a fajta játékokban a Lords of the Fallen jobban tetszik, mivel sokkal színesebb, ami nekem személy szerint jobban tetszik.
U.iAki várja és megfogja venni,annak jó játékot kívánok, és nem azért mondtam ezt, hogy elvegyem a kedveteket, mert két külön játék, és platform.
11.
11.
stuie
Hack&slash-eket általában nem szeretem. Most lehet, hogy kivételt fogok tenni. Ez baromi jól néz ki :D
10.
10.
DarkLord
Na ilyen miatt is érdemes ps4-et venni , ez tényleg eszméletlen jól néz ki és nagyon dark atmoszférája van. Ínyencség a javából.
9.
9.
p3ti
Wow ! Iszonyat jól néz ki. Remélem majd később találok embert aki szeretne vele coopozni
8.
8.
Yanez
Dark Souls kedvelőknek must have! A látvány is igazi nextgen élmény, szóval mindenképp tuti vétel nálam is!
6.
6.
azureknight0715
Najó, ez is kellxD Most látszik igazán hogy a japánok értenek legjobban a videojátékok készítéséhez.
4.
4.
zsocc-nrg
Komoly kis hack&slash, és az az atmoszféra... imádom az ilyesmit !
3.
3.
Lovy11
Odab@sz! Ez végre tényleg jó lesz
2.
2.
BandiSecurity86
Úgy érzem,hogy 10/10 játék lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...