Úgy tűnik, ijesztő lesz a Silent Hills

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
A Tokyo Game Show apropóján a Hideo Kojima felügyelete alatt készülő Silent Hills is kapott egy úgynevezett "concept trailert", ez hivatott bemutatni, milyen hangulatra számíthatunk majd a játék során.

Az anyagot egyébként hivatalosan a P.T. ("playable teaser") előzeteseként vezetik fel, nem véletlen, hogy sokban hasonlít rá, azt ugyanakkor még mindig nem tudni, hogy mindebből mi kerülhet majd át a Silent Hillsbe, amit Kojima Guillermo del Toróval az oldalán készít, és amihez még Norman Reedust is leszerződtették. Akárhogy is, a trailer ütős:

26.
26.
DevilGamer
Ez egy hatalmas agyfasz játék lesz! Igazi Silent Hill!
Hol a pénzem?!
25.
25.
ati herceg
szivritmuszavarokra lehet számittani az egészen biztos.Brutálissat üthet ez is és az Evil Within is.
24.
24.
DarkAssists
Na ez màr méltàn fogja képviselni a horror műfajt!
23.
23.
Heisenberg
Ehhez van köze a Konaminak akkor, vagy ez egy teljesen más játék lesz és az alapvető Silent Hill világhoz nincs köze "csak" egy epic horror game?
22.
22.
MrZombieEater
#17: Az jogi dolgok miatt van ott.
21.
21.
Cristiano
18.
18.
bema695
Ez a kurva PS4... Úgy álltam neki, hogy nem veszek "next-gen" gépet, max Wii U-t. Erre itt van ez, a Deep Down, a Bloodborne, a No Man's Sky, a Suda51-es valami, meg a multiplatform címek is gondolom ütősebbek, mint egy A10-es APU-val :DD Szerintem megvárom az áresést, meg esetleg a "slim"-et, addigra legalább kint lesznek a komoly címek
17.
17.
Moldren
Elvileg epizodikus formában fog megjelenni. Ez megmagyarázná az "s"-t a Silent Hills végén.
15.
15.
MrLentoFan
#14: Lehet! De ha belegondolunk mindig is több Silent Hill volt! Egy e-világi meg egy alternatív ahol ugye a halott lelkek tevékenykednek!
13.
13.
Blueberry
Miért silent HILLS? Mitől több?
10.
10.
gyerekpeti
ez a játék nagyon fosatós
9.
9.
Csokesz
A DEMOVAL JÁTSZOTT VALAKI?Az valami elképesztő frusztráló.Konkrétan az az érzésed van,hogy a pokolban ragadtál!Az eddigi tapasztalatok alapján ez a játék azonnali vétel!
8.
8.
Yanez
Ezt ütősnek nezezni? Ez annál sokkal odab*szósabb!
7.
7.
stuie
Minden elismerésem a demoé. Erősen összefosatott(holott 25 éves vagyok :D ) eúgyhogy nem is vittem végig. Nem az én műfajom, de a kivitelezése szerintem nagyon magas minőségű. A műfaj kedvelői biztosan elégedettek lesznek vele.
6.
6.
godach
#5: Ő lesz a főszereplő.
5.
5.
randall13
mé van Daryl a bélyegképen?
4.
4.
lacinho01
Amiket láttam belőle nálam első naposvétel lesz majd. De csak ott tartanánk már
2.
2.
zsocc-nrg
Nagyon bejövősek ezek a trailerek de szeretném már tudni hogy milyen nézetű játék lesz ez tulajdonképpen. Olyan lesz mint az Amnesia vagy mint a korábbi Silent Hillek? De ha a játék hangulata is ilyen durva lesz akkor mindenképp tetszeni fog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...