Frissítve: Megérkezett a PES 2015 demója

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 22.
  • Letöltés
Link másolása
Csak éppen az európaiak maradnak ki belőle egyelőre. Persze gyors ázsiai regisztrációval bárki hozzáférhet a Pro Evolution Soccer 2015 kipróbálható változatához, szeptember 23-án pedig jenki accounttal is játszhatunk majd.

Az európai játékosok mára várták a Pro Evolution Soccer 2015 demóját, de amint az látható, nem érkezett meg. A Konami azt ígérte, hogy hamarosan előáll a dátummal, de addig is trükköznünk kell, ha focizni szeretnénk. A PC-sek ebből kimaradnak, sajna.

A próbaverzió Ázsiában már elérhető PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on, szeptember 23-án pedig az amerikai régióban is elstartol. Mit kell tenned, ha már ma rá akarod vetni magad a maximum tízperces meccsekre? Például kreálsz egy hongkongi accountot és lerántod a demót.

A fiktív Konami stadionban a következő csapatokat irányíthatjuk: Real Madrid, Atletico Madrid, FC Barcelona, Athletic Bilbao, Bayern München, Juventus és Napoli.

A végleges PES 2015 november 13-án jelenik meg.

Update! Szeptember 24-én jön Európába a demó, ezt a minap jelentette be a Konami.

28.
28.
Yanez
PS4-en játszottam a demóval. A látvány még inkább hajaz a reálisra, mint a Fifánál, és itt nem egészen a grafikáról van szó, sokkal inkább a tálalásban, ergo a fény és színek öszjátékában. A mozgások korrektek, a labda gyorsasága pedig a játékosokéhoz képest tökéletes! Nekem ez egy picit gond a Fifánál, de nem annyira zavaró. Szintén részletes közönség, jól kidolgozott játékosok, szóval stim.

Ami viszont hangulatromboló, az a kapusok! Már az első meccs 3 góljából kettő kapushiba, nem is kicsi. Az első gólt úgy lőttem, hogy egyenesen a kapusra, 16-oson kivül, szögből. Kitette a két kezét, és a kesztyűje mellett suhant el a laszti. Nevetségesen nézett ki az ismétlésben. Ezután kaptam egyet, kb 20 méterről: a labda gurult a sarok felé, de nem egészen oda, a kapusom pedig ott állt és végignézte, ahogyan bemegy, pedig lassú volt a rálövés.

Egy helyzet: a labda csigalassúsággal patogott a kapusom felé, és amikor mellé ért, azt hittem kézbeveszi. Ehelyett előre ugrott, és dupla ököllel "védett". Tiszta bakiparádé. :) Továbbá 45 fokos szögből gyerekjáték belőni, mert a fene tudja miért, a kapus rossz helyen áll, vagyis hanyagul takarja a közelső sarkot.

Összeségében tetszett, mert a hangulatában van egy jó nagy falat a régi PES-ből, abból, amelyet úgy szerettünk. Ha nem a kapusok ripacskodása, könnyen lehet, hogy a PES lenne, amire beruháznék, de így talán a Fifa 15, bár azt sem sietem el, jó nekem most a Fifa 14 is. Ám reménykedem, hogy a PES 15 végleges nextgen verziójában orvosolják a hálóvédő barátaink botladozásait!

Gondolom jövőre veszek egy új részt, de hogy melyiket, azt most még én sem tudom. Úgy látom a döntés akár komolyan nehéz is lehet számomra!
27.
27.
Fiyoo
Ps3-on probaltam a demot es minel tobbet jatszom, annal jobban beszippant.
Online reszevel nem lesznek gondok, akkor ez bizony fuggoseget fog okozni :)
25.
25.
SLi
A sorozat a PES 6 óta csak kínlódik de még így is taktikailag még mindig annyival a Fifa felett van hogy az elképesztő, olyan szinten lehet finomhangolni, hogy már ezért megéri megvenni, igaz az utóbbi években másért már nem is igen lehet sajnos.
24.
24.
dshadow
Imádom mikor a fifás gyerkőcök nekiállnak PES-t játszani aztán sírnak hogy milyen a lövés. Pedig a pes erőssége mindig is a játékmenet volt. Tényleg úgy megyen a labda ahogy annak kell mennie. Az hogy te a fifából megszoktad, hogy ha egy lehelletnyi erősséggel küldöd meg a labdát és egyből bevered a kapuba mintha zsinóron húznák az már a te bajod. Én szeretem a fifát is, mert online szempontból messze jobb élményt nyújt mint a konami játéka, de a labda és a játékosok viselkedése az a Pesben a legjobb.

Egy nagyon egyszerű példa a sok fifás miért nem tud mit kezdeni a Pessel:

Ha egy túl erős passzt adsz a csapattársadnak vagy te nem nyomod meg X gombot a passz pillanatában akkor egyszerűen elpattan tőled a labda.

Szerintem komplexebb játék a PES még akkor is ha a tavalyi tényleg elmaradt a többi PES szintjétől.
22.
22.
Panda HUN
#21: Én meg azt szeretem, amikor valaki arra alapozza a véleményének igazságát, hogy ő ebben a fostalicska magyar fociközegben "igazolt focista"... Ezzel csak magadat égeted. A pesben vonalzó egyenesen mennek a passzok/lövések, ha a való életben is így lenne, akkor a "legjobbjaitok" nem cumiznának az északírektől...inkább hallgass!
18.
18.
Panda HUN
#17: De még milyen sok köze van. Mivel a rásegítés korrigálja a hibáidat, így full assistben gyakorlatilag bármilyen ütemben, testtartásban lövöd/passzolod el a labdát, azt a program próbálja a legideálisabb módon kivitelezni. Ha nincs assist akkor úgy el tudod törni a labdát, amit a Pesben sosem látsz. Mindkettő játék 14-es verzióját teljes manuálisban játszottam. A 15-ből még csak a Fifát toltam PS4-en, sajnos a peshez még csak YouTube-on volt szerencsém. Ott nekem a passzok/lövések túl egyenesek/hibátlanok voltak. Persze ez erőssen szubjektív.
17.
17.
nasario
#16: Arásegitésnek semmi köze a labda Fizikához...akk ugy irom hogy értsd! Sullytalan a labda a Fifa ban...De attol joo játêk,meglesz nekem ics csak a Pes (szerintem)jobb azokban a dolgokban amit leirtam!
16.
16.
Panda HUN
#11: Ezt azért kicsit erős kijelenteni. Öt évvel ezelőtt talán (!) igaz volt ez a fizika, labdamozgása stb... Az inpact engine veri a pes "bábu fizikáját", a labda fizikát meg akkor jasonlítsd össze, ha levetted az összes rásegítést az irányításról. Úgy meg a Fifában sokkal életszerűnek a labda fizika.
15.
15.
realmutu800914
PS4en parádés a játék. Reméljük az online része is ilyen lesz. A tavalyi az botrány volt, főleg az online része.
14.
14.
Itsuki
Arra lennék kiváncsi hogy a megjelenés idejébe a képen látható Kagawa még a MU-ba lesz-e:D (bár nem lenne ba ha lecserélnétek a képet). Pes meg utoljára PES6 volt jó.
11.
11.
nasario
Játékmenetben,fizikaban(Labda viselkedése,játékosok mozgása,sullya) jobb a FIFA nál...minden másban a konkurencia a jobb!!! Aki ezt nem látja az nem focizott soha v nem néz meccset a Tv ben! Ja és ez alapján döntse el mindenki h melyek a fontosabbak egy ilyen címnél :D
8.
8.
Cristiano
7.
7.
MikelGun82
Nagyon vártam, h lesz e a Fifának ellenfele, 1 perc és delete, nagyon nagyon nagyon... alja :)
6.
6.
Zuzda18
Nah akkor szedem is lefele.:) Hong Kong-i account kész is. 2.5 giga az egész.
5.
5.
BandiSecurity86
A tavalyi resz eletem talan legnagyobb traumaja volt,de komolyan:)!Soha nem csalodtam meg senkiben,es semiben sem ekkorat,ami valahol vicc,de tenyleg igy eltem meg.
4.
4.
BandiSecurity86
Nagyon sokat fejlodot,az elozo reszhez kepest :)Ezt minden regi PES jatekos erezheti majd!A tavalyival az volt a gond,hogy eltokoltek a keveske idejuket az uj motorra(Fox Engi)ami a kullemen latszot is,de sajna magara a jatekra nem maradt idejuk.Amolyan ritmus jatek lett belole,aminek semmi koze sincs a PES szerianak.Sajat velemenyem szerint felkeszen adtak ki a jatekot....
3.
3.
respectpele10
https://www.youtube.com/watch?v=MWVrxA0qFBk

Szerintem nem nagyon változott tavaly óta, szerintetek ?
2.
2.
dshadow
#1: mindent amit kellett leírtál

/kommentekzárolása
1.
1.
TheNick
Azt olvastam a PC-sek azért maradnak ki, mert a Konami szerint a modderek feltörnék a demo-t, mint azt tették a korábbi verzióknál és több csapat lenne játszható például. Elég röhejesen hangzik, főleg hogy egy ekkora cégtől elvárható lenne, hogy egy mezei user ne tudjon feltörni pár plusz csapatot. Az az igazság, hogy ezek nélkül a modderek nélkül nagyon nehéz helyzetben lennének, mert minden olyan licenszet és ötletet beleraknak, ami színesíti, játszhatóbbá, vonzóbbá teszi a terméket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...