CoD: Advanced Warfare - harc a dögcédulákért

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
A Sledgehammer mindenképpen a rajongók kedvében szeretne járni a Call of Duty: Advanced Warfare-ben, ezért a multiba beválogatta a közkedvelt Kill Confirmed módot is. Nem csak az ölés számít, itt a dögcédulákért folyik a harc.

A játék multiplayer designere, Greg Residorf az IGN-nek elmondta, hogy a Modern Warfare 3-ban debütált Kill Confirmed módot alaposan megbolondítják az exoskeletonok, annak ellenére, hogy az alapok nem változtak. Lényegében egy TDM-hez hasonló móka vár ránk, ahol az ellenfél megölése után azok dögcéduláit is fel kell vennünk. Vélhetőleg nem is lesz a kemperek kedvence.

A Call of Duty-széria 2054-ben játszódó darabja idén november 4-én jelenik meg a PlayStation 3, a PS4, a PC, valamint az Xbox 360 és Xbox One platformokra.

33.
33.
Mathia$
Hát.... nem annyira csigázó, kicsit halo-sak ezek az ide-oda ugrálások. Inkább maradtak volna az MW-nél az jobb lett volna, ez nem lesz akkora siker.
32.
32.
xSHx
Nem kell a tesztig várni. Már most megy minden apró hírmorzsánál.
31.
31.
kopic
Öröm lesz majd olvasni a vérpistikék, CoD fanok anyázós/flémelős kommentjét a GK-s tesztnél.
27.
27.
xSHx
Gecc.... megint a szokásos kommentek, szokásos cod divat fika. Bármi cod hír van, uggggyan az a vita megy, ugyan azoktól. A cod most ott tart, h multiplayer! Kápísi?? És ez miatt fanok a fanok, és nem a single miatt. Az csak + cucc. Ti meg állandóan a sztorimód miatt húzzátok le. Ha story kell + fps menjetek bioshock ozni, de akár könyöröhgettek azoknak is 2vh s game ért is. Ők is tudnának ám csinálni, ha nagyon akarnának...
25.
25.
leilu
Engem nem érdekel a történet, a jóképű sapkás fiúka miatt fogom megvenni:DDD
24.
24.
Heisenberg
#19: Ez olyan mintha 2 látványfilm mélyenszántó történetét feszítenéd egymásnak:D
23.
23.
Heisenberg
#20: Sokszor kell fedezéket használni és ennyi egyetlen pálya volt ami felbaszott az, amin egy nagy lépcsőn jönnek le meg ilyen házakból lövöldöznek, meg dobálják a gránátokat megállás nélkül és szétrombolják a fedezéked. Megjegyzem attól, hogy a story nem nehéz online biztos lealáznának:D
21.
21.
névtelenség
Az arc, amit akkor vágsz, mikor a Cod fanok a játékvédelmében azon sem tudnak megegyezni, hogy a sztori jó vagy rossz:

http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/831/732/d53.gif
20.
20.
#15 persze veteranon, kamuzol...
19.
19.
Ghost26Dave
Sztem pedig a codok története pont az erőssége.Nézzünkcsak rá a bfre miről is beszélünk?
16.
16.
floax
#15: AZ MW széria jó volt elismerem én is toltam . De szerintem a COD soha nem a sztoriról szólt . De ezzel csak azt akarom mondani ,hogy mindenki eldönti hogy mivel akar játszani. Valakinek kell sztori a lövöldözéshez valakinek meg nem . Sajnos eljutott odáig ez a korcs világ,hogy mások akarják eldönteni hogy mi jó nekünk ..
15.
15.
Heisenberg
Aki meg lövöldözni akar és igényes játékkal játszani jó történettel az mondjuk Bioshockkozik vagy Metro Last Lightal tölti idejét. Az MW3 volt az egyetlen költsön kapott COD, amit játszottam a 4 után, gyötrelmesen rossz hollywoody moslék a története, pofátlanul monoton. Azt hiszem a második pálya feléig foglalt le, de addig is csak a látvány. A multiplayer viszont nagyon móka:D Veteran szinten toltam úgy hogy kiemelném mégegyszer évek óta nem CODoztam és csak akkor haltam meg ha eszetlenül belerohantam az ellenségbe, ez kölcsönzött neki legalább 1 kis feelinget, de a normal az egy bűntény:D
14.
14.
floax
Nem tudom mit vártok ! A COD lényege mindig is az volt ,hogy lövöldözz mint egy őrült .Lehet tagadni de hiába mert ez az igazság . Viszont ebben nyújtja is az élményt . Aki lövöldözni akar az játszik cod-al aki meg sztorit az meg RPG-vel és ennyi .
13.
13.
Dark_Temptation
én a bo 1 óta nem vettem codot. Eddig mint rakás szar volt. lehet ez is az lesz,ki tudja. Számomra elég tetszetős. Adok neki 1 esélyt (új fejlesztők sledgehammer) és mivel eléggé csalódtam a bf4-ben, ezért megnézem majd hogy fut a játék, és ha nem lesz 1 szarul optimalizált retek, már veszem is meg. + nekem videórögzítés szempontjából is nagyon jó. theater mód , hopp rögzítenem sem kell, hopp a klippeket is kiválasztja magától hopp csak 10-15 másodperceket kell rögzítenem és máris megrövidült a több órás procedúra. kíváncsian várom.
12.
12.
Heisenberg
A Fez vagy a Super Meat Boy fejlesztője nyilatkozta egyszer azt, hogy a COD egy szar játék és inkább felakasztaná magát, minthogy ilyen lélektelen retket fejlesszen:D Valahol igaza is van, de akik nem igénylik a minőségi játékokat és ez tetszik neki én azokat se ítélem el mindenkinek más az ízlése. Mellesleg a COD-okat én személy szerint fél áron adnám és only multiplayerre csinálnám őket.
11.
11.
bane
#5: Ne haragudj, de még ilyen példánál se keverd ezeket a neveket egy mondatba!
10.
10.
Elyas
Ha neki tetszik az mit fáj nektek? Oltják hogy milyen hülye, nem tud rendesen írni stb... De ti sem vagytok ám jobbak... Szánalmas amit műveltek.
9.
9.
Nathan
#6: na csak félre nyomta :)) tudod az s és a d közel van egymáshoz ;)
8.
8.
Cristiano
#6: ne légy okos nem áll jól már mondtam okos tojás
7.
7.
Rakottkrumpli
Kemény 3 kommentet kellett várni, hogy a birkák megpróbálják egymás torkán letolni a farkukat... Lassan olyan alacsony szintre fogtok süllyedni, hogy már az első kommentelő fel fog háborodni saját magán xD
6.
6.
Ecneb
#4: Akkor az is tény, hogy 1 mondatot nem tudsz helyesen megfogalmazni, ergo a veled egy szintűek veszik csak?
5.
5.
biohazard rex
#4: Jah és Justin Bieber is felér Michael Jackson-al.
1.
1.
killer2000
első napod vétel mint mindig :) goty
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...