Húsz percen át mozog a Hellraid

Link másolása
A Dying Light mellett talán többen is megfeledkeztek a Techland másik zombis címéről, melyet úgy lehetne a legjobban leírni, mint a Dead Island középkorba helyezett változata.

Hosszú utat járt már be a Hellraid: eredetileg 2013-ban jelent volna meg, azonban a sok csúszás után a készítők idén tavasszal bejelentették, hogy a játék generációt vált és csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog elkészülni. Azóta csak egy E3-as trailert láthattunk, azonban most egy hosszabb, húsz perces játékmenet videót tekinthettek meg a játékból a készítők kommentálásával.

A Hellraid valamikor jövő évben érkezik a fent említett platformokra.

11.
11.
Hab
#10: Ezzel semmi gond nincs, co-op-ba tuti nagyon jó móka lesz akárcsak a Deasm Island!
10.
10.
Drazhar
Tehát eddig Dead Island alapra lett húzva, erre mostmár Skyrim-copypaste. Okééééé....
9.
9.
turleysqt
#8: Nekem is sajnos, nagy reményekkel álltam hozzá eredetileg, de egyre kevésbé érdekel, ahogy jönnek az infok róla
7.
7.
N!ghtmare
A grafika tetszik és itt kb. meg is állnak a pozitívumok. Engem zavar, hogy csak ez az egy nézet van (ha van külső nézet is akkor az is pozitívum) mivel harcosként ez baromi unalmas ez a harcrendszer. Mi a fenének csicsás páncélok ha csak az inventoryban látom? én szeretem nézni a karakterem ahogy vetődik ahogy harcol, stb.
Néha úgy beszélnek a játékról mintha nem lett volna ilyen ezelőtt "van sima támadás és van egy erősebb támadás ha hosszan nyomvatartod a gombot" hűűűűhaaaaa. "Minden fegyver más harcstílust képvisel" Ja, máshogy néz ki a kard meg buzogány és ennyi a különbség.
A legnagyobb baj mégis a linearitással van, ma már nem menő az ilyen a szerepjátékoknál.
A Dark Messiahnak volt egyfajta sötét, komor hangulata, itt ennek a játéknak ez alapján semmilyen hangulata nincs, de mivel tényleg hiánycikk ez a stílus ezért reménykedem még sokat javítanak rajta a srácok.
6.
6.
Zelgadis187
#4: Reméltem is hogy fogsz :)
5.
5.
dzsiádzsó
Nekem Skyrim világa rögtön beugrott, remélem a következő TES még ennél is jobban fog kinézni. Maga játék kicsit lassú és unalmas az ugyanolyan ellenfelek miatt, open word-höz képest meg ingerszegénynek is mondanám... :/
4.
4.
Cristiano
3.
3.
Jópofa, csak kár, hogy úgy néz ki, mintha egy sisakkamerával rögzítené a karakter az eseményeket (úgy torzít)...ez kicsit olyan fura nekem.
2.
2.
eszem
Hexen, Dark Messiah of Might and Magic...stb. Jó lesz ez :) Ilyen játékokból úgy is hiány van. Generáció váltásnak meg lett az eredménye, mind xone-on mind ps4-en 1080p/60 fps :)
1.
1.
Zelgadis187
Engem egy régi játékra emlékeztet inkább aminek Hexen volt a címe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...