AC: Unity - Párizs, a lehetőségek városa

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
Az Assassin's Creed: Unity legújabb kedvcsinálója Párizsra koncentrál. Ezúttal a szabadságot hangsúlyozzák a fejlesztők: te magad választod ki az utat, hiszen rengeteg mellékes tennivaló vár rád. Az NVIDIA-asok is figyeljenek!

A kreatív direktor, Alex Amancio szerint az adott feladatokat többféleképpen is megoldhatjuk az Asssassin's Creed: Unityben. A francia forradalom időszaka valóságos kincsesbánya Arno számára, nem kell beérnie pusztán a főküldetésekkel, maszek melókat vállalhat, lesznek zökkenőmentes kooperatív missziók és minden más, ami számít. Párizs - szó szerint - a lábunk előtt hever majd.

Az előző részhez hasonlóan, az NVIDIA-kártyák tulajdonosai néhány exkluzív effektnek örülhetnek, úgymint az HBOA+, a TXAA, a PCSS és a tesszelláció.

 

Megjelenés november 13-án PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

4.
4.
crytek
LOL ezek aztán nagy exkluzív effektek.
3.
3.
Mr.Dead
#1: Hát szerintem ez jobban hasonlít a másodikra és a BH-ra, mint az utolsó két rész...
2.
2.
hurkagyurka2
Ezeket az effekteket menet közben a kutya nem fogja felfedezni... Most is be kellett a képen keretezni. Én magamtól biztos rá nem jöttem volna különben, hogy mit kell nézni... :)
1.
1.
equinox42
Az első képhez.
-Mintha még az Assassin's Creed II-ben is szebbek lettek volna cserepek, mint itt a kép bármely módján. Vagy csak az emlékek szépítik meg?
A játékra azért kíváncsi vagyok, majd valamikor biztos lesz hozzá szerencsém, de a III óta már alábbhagyott a lelkesedésem a sorozatot illetően.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...