Új trailert kaptak az idei focis játékok

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
Szombat van, ilyenkor jól megfér egymás mellett a FIFA 15 és a Pro Evolution Soccer 2015. Ha még nem döntötted el, melyik cím mellett teszed le a voksodat, egy hírben össze tudod hasonlítani a két alkotást.

Kezdjük az EA Sports üdvöskéjével! A FIFA 15-ben egy rakás új labdakezelési trükköt csalhatunk elő. A belga Eden Hazard stadionban élőben és a játékban is bemutatják a látványos képességeket.

A játék a Wii U kivételével szinte minden létező platformra megjelenik szeptember 26-án.

Ami pedig a Pro Evolution Soccer 2015-öt illeti, a TGS kapcsán egy friss trailert mutathatunk - szó se róla, a tavaly még csak szárnyait bontogató Fox Engine remekül vizsgázik a gyakorlatban. A demó már elérhető az online elosztókon.

Megjelenés november 13-án!

És akkor az elmaradhatatlan kérdés: FIFA vagy PES?

18.
18.
ati herceg
egyértelműen a fifa igérkezik jobbnak minden téren.
17.
17.
bake
floax:Hát ps4-en úgy védenek a kapusok mint a videóban.Legalábbis én jó pár meccset nyomtam a chelseaval és hát Courtois olyanokat védet,hogy leeset az állam.
rokakoma23:Miért hulladék?Mert nem rúgsz 10 gólt most a meccseken?Ez a jó a játékban most,hogy végre realisztikusabbak lettek a meccs eredmények.Am meg lehet most is nyerni simán 3-4 góllal csak érteni kell hozzá,meg játszani :D
16.
16.
JacoB
#14: ilyet se olvastam még, hogy valaki azért szíd egy játékot mert szerencsétlen béna benne :D lol.
15.
15.
akela_hun
hát nemtom de 360-on lehúztam a demót de gyorsan le is töröltem mert a fifa 13 jobban tetszett ennél. amúgy meg szerintem a pes mindig is szebb volt mostanában inkább pesezek. igaz box one meg a ps4-en még nem láttam fifát de ez idáig engem a pes jobban mozgat
14.
14.
rokakoma23
Ez a játék egy hulladék. Ps4en játszottam vele ez ám a realisztikus. A kapusok undoritóak egyszerűen lehetetlen nekik gólt rúgni szánalmas. Fél méterről nem is egyszer rá rugom izomból és kivédi mindig. Gratulálok EA. A szabálytalanságok is egy rakás szarok
13.
13.
TheNick
#9: Nem azt mondtam, hogy nem fejlődik, csak hogy ennél jóval fontosabb dolgok lennének, amiket pofozgatni kéne. Szépnek szép, nem azt mondom, hangulatos is, de többek között a mez koszolódása nálam huszadrangú dolog.
11.
11.
Panda HUN
#7: "játszasz-e"?????
Állítsd át az irányítást teljesen manuálisra és a szezonban a filtert úgy állítsd be, hogy csak azonos beállítású játékosokat keressen. Ebben az esetben nem lehet az az érzésed, hogy a gép dönti el hogy ki nyer...
10.
10.
miki1105
A fifára csak annyit tudok mondani, hogy úgymond sosem lesz kész, mert ha tegyük fel most mindent megcsinálnának úgy hogy mindenki majd beszarjon annyira valósághű stb stb, akkor jövőre meg azután meg azután nem tudják majd eladni max ha csak új motor lesz és játékosok és kész, most azért nem fogod ugyan azt megvenni minden évben ezért csak mindig finomítják a játékot egy kis plusz minden évben hogy megvegyék és ez szerintem meg is érthető. Majd a Fifa 2040 talán már teljes lesz :-D
9.
9.
Chelseafan1989
#7: a gólöröm és az hogy a szöglet zászló elmozdul az mind azt mutatja hogy újítások vannak és megy egyre inkább a valóság felé.
X360-on és Ps3-on nem is lesz nagy változás mert a szokásos generáció váltás áldozata ez a 2 konzol csak a keretet frissítik és egy kicsit a játékmenetet.
De PS4-en amin játszok rengeteg változás van a 14-hez képest.
pl. világklasszis szinten a Chelsea-Barca Fifa14-ben 4:1
FIFA15 Chelsea-Barca 1:0
és nem azért mert megkell szokni hanem mert rámentek a kapusokra hogy nem kapjanak minden szar lövésből gólt a védők sem összevissza futkosnak hanem helyezkednek ami a mesterséges inteligenciának köszönhető és rohadt jól néz ki a sok új gólöröm és az ahogy gól után megbokszolva a szögletzászló nem mereven áll mint a f.sz hanem mozog és a grafika meg egyszerűen gyönyörű végre koszolódik a mez.
Szóval a sok kis apróság teszi az új FIFA-t jóvá.
Személyes vélemény!
8.
8.
Yanez
#6: Az új konzolokon teljesen más, ezt saját tapasztalatból mondom, és egyáltalán nem csak grafikailag! Mintha két különbözô játékról beszélnénk!
7.
7.
TheNick
#6: Nyilván szebb új konzolokon. Amúgy egyik párti sem vagyok, én csak jó focis játékot szeretnék. A Fifa hozta a szokásos parasztvakítós performanszát, lehet ájuldozni a visszajátszásokon, de mondanom se kell, hogy ez engem mennyire érdekel. Maga a játék nagyon bugos, rengeteg esetben nem azon múlik, hogy jól játszasz-e, hanem hogy a gép éppen akarja-e, hogy nyerj (tömören megfogalmazva). Arról nem is beszélek, hogy milyen szuper lesz online nézegetni ezeket a köztes animációkat, mikor mindenki tudja, hogy már az frusztráló tud lenni, ha az ellenfél nem nyomja el a visszajátszásokat (a gólokat, helyzeteket, egyebeket megnézi 20 ezer kameraállásból).

A PES-re egyelőre szót se érdemes pazarolni. Videók alapján nem tűnik rossznak a 15, de csak novemberben jön a végleges verzió, felesleges bármin vitázni vele kapcsolatban. Az elmúlt évek borzalma után hatalmas meglepetés lenne, ha már egy korrekt, elviselhető játékot összeraknának, de azért titkon reménykedem, hogy megtudják kicsit szorítani az "ellenfelet", aki így nem olyan hülyeségeket próbálna hatalmas újításként eladni, hogy pl. a szögletzászló elmozdul ha a labda hozzáér vagy a 20 millió-féle gólörömnek tapsikolni. Egyébként videó alapján tényleg nem tűnt rossznak a PES, de játszani kell majd ahhoz, hogy értelmes véleményt mondjunk róla.
6.
6.
floax
#5: Aki megváltásra vár az csalódni fog ! Amiket láttam én is videóban ,hogyan védenek a kapusok ... ilyet a játékban nem látsz ! A gól örömközben a hibák ugyan úgy meg maradtak , kicsit dinamikusabb a játék . Talán csak ennyiben változott . A nehézségi szint megint el lett baszva . Grafika maradt ugyan olyan amilyen volt. Ismétlem ez x360-on .Nem tudom hogy milyen az új konzolokon.
5.
5.
floax
Hát x360-on nem változott sokat a játék első ránézésre ! Át alakított menü , grafika ugyan olyan ,irányíthatóság ugyan olyan... Mintha a 14-re kaptunk volna egy nagyobb DLC-t !
4.
4.
Chelseafan1989
PS4-en alap a FIFA brutál lett a grafika iszonyat a next-gen kapus úgyhogy FIFA.
Ja és hatalmas a Hazard videó!
2.
2.
respectpele10
#1: Én már kipróbáltam a Fifa demóját PS3-on, sokkal jobb mint a 14-es verzió ;)
1.
1.
Yanez
Majd demó után döntök melyik legyen, de eddig a Fifa az esélyesebb, ha az előző részekből indulok ki. Ám tény, hogy eddig mindkettő jól néz ki, már csak az marad a kérdés, hogy melyik reálisabb szimulátor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...