Jön a BioShock Infinite - Complete Edition

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 23.
  • Megjelenés
Link másolása
A GameStop listázása szerint érkezik a BioShock Infinite "teljes" változata, melyben az alapjáték mellett az összes DLC is helyet kap. A hírt azóta a 2K-től is megerősítették, így készíthetjük az útlevelünket. Irány (újra) Columbia!

A BioShock Infinite minden letölthető tartalommal összecsomagolt teljes változata az év végén érkezik, derült ki tegnap a GameStop terméklistázásából. A Complete Edition az alapjáték mellett tehát tartalmazza majd a Burial at Sea első és második epizódját, a Clash in the Clouds DLC-t és a fegyvereket tartalmazó csomagokat is.

A 2K-től azóta kiadási dátummal is megerősítették a hírt, így az Xbox 360, a PlayStation 3 és a PC játékosközössége november 4-én pótolhatja be a lemaradását, amennyiben még nem járt Columbia repülő városában.

A hírért köszönet kopicnak!

9.
9.
p3ti
Az egyik legjobb game amivel játszottam...bioshock 1 ide vagy oda. Nekem csak a 2 DLC kéne...
8.
8.
kopic
YEAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2 db DLC)
7.
7.
Unknown
#6: Úgyértettem ha már mindent kiadnak ujra next-genre akkor már ezt is adják ki. Viszont nekem sem jon be a felujitas, foleg nem ugy ahogy a sony csinalja.
6.
6.
drat576
Ilyenkor hirtelen mindenkinek kell egy next-gen változat, de a HD kiadásos híreknél meg megy a nagy "fúúúúúúj, miez , hova tart a játékipar., bah"
5.
5.
drat576
#4: Hova újítsák ezt, totál jó.
4.
4.
Unknown
Ebből kéne egy felujított változat az új konzolokra. Nem a Sleeping Dogsbol meg az ilyesmikből.
3.
3.
drat576
Jó csomag, de nekem már megvan az alapjáték + a Burial at Sea ep1-2, a többi nem igazán érdekel.
De csak is ajánlani tudom, szerintem fantasztikusan jó. Nahjó talán az irtózatosan nagy hype-hoz képest egy nagyon picivel lejjebb van, de így is egy nagyon jó, sőt remek játék, legalábbis a saját véleményem szerint.
2.
2.
maktub
Nem bánnék egy PS4-es változatot belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...