AC: Unity - ezek lesznek a Season Pass-ben

Link másolása
A Ubisoft elmondta, milyen tartalomra számíthatnak azok, akik befizetnek az Assassin's Creed: Unity Season Pass-ére. A szokásos extra tartalmak mellett egy új, Kínában játszódó letölthető játék is helyet kapott a csomagban.

Különösen tartalmas csomagot állított össze a kiadó azok számára, akik megvásárolják az Assassin's Creed: Unity Season Pass-t. A szokásos extra küldetések, fegyverek és egyéb apróságok mellett egy sztori DLC és egy Kínában játszódó, 2,5D-s nézetet használó letölthető játék is helyet kapott a csomagban. Nézzük ezeket részletesen!

Az Assassin's Creed: Unity - Dead Kings az alapjáték fő történeti szála után fog játszódni, Saint Denisben. Az új kampány mellett természetesen itt is lehet számítani új felszerelésekre és skillekre, sőt egy Guillotine nevű fegyver is bemutatkozik.

A Season Pass másik nagy dobása az Assassin's Creed Chronicles: China, mely a nevéhez hűen a XVI. századi Kínában játszódik és egy 2,5D-s nézettel operáló, különálló játék lesz. A történet szerint az Ezio Auditore által kiképzett Shao Junt fogjuk alakítani, aki a helyi testvériség utolsó megmaradt tagja. A sztori az ő hazatéréséről és bosszújáról fog szólni.

A csomagról egy trailert is kaptunk, melyben a fent leírt tartalmakat mozgás közben is megnézhetjük:

Az Assassin's Creed: Unity november 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

12.
12.
Blueberry
Ikább nem várnék vele,mert ez az első olyan game ami jelent is valamit a ps4-nek,akinek nincs (még) gépe hozzá az várhat vele mert nem olyan játék ez ami nélkűl nehezen lehetne bírni ;) főleg vanmár 1000+1 ac
11.
11.
Sucre
Pár hónap a megjelenés után,és lesz olyan változat amit ha megveszel benne lesz az összes DLC ez a Black Flag nél is igy volt.
10.
10.
SLi
#9: teljesen mindegy, a season pass tartalmakat akkor is külön kell megvenni
9.
9.
Juha
Ezek szerint várakozás... majd jövöre megveszem a teljes játékot teljes játék árában, mert félkészért nem fizetem ki ugyanazt az összeget.
7.
7.
KeXxX
Ezt bele lehetne tenni az alapjátékba.
6.
6.
Blueberry
És te ezt honnan vetted?cs mert nincs hír arról h lesz-e vagy mégse
5.
5.
lacinho01
magyar felirat nem lesz hogy b....za meg a jó......
4.
4.
Maximo32HUN
Bocsánat ha hülye a kérdés de akkor most ha megveszem a season pass-ot a 30 extra item azonnal meglesz vagy csak olcsóbban vehetem meg?
3.
3.
nagymadve
Magyar feliratról még mindig semmi hír?
2.
2.
Eledhryon
A kinai szálnak nemsok értelmét látom hacsak nem ezzel akarnak valahogyan felvezetni 1 majdani önállő epizódot aminek én is nagyon örülnék de egyébként korrekt csomagnak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...