Kevesen tolták végig a Bloodborne demóját

Link másolása
Érdekes statisztikai adatokat osztott meg a játék marketingmenedzsere, melyben arról tudhatunk meg információkat, hányan is tudták végigjátszani a Bloodborne demóját a különböző videojátékos eseményeken.

Ritkán kapunk statisztikai adatokat arról, mennyien is játszották végig egy játék kiállított demóját egy videojátékos eseményen. De mit is várunk a From Software-től, melynek minden játéka bitang nehézségek elé állította eddig a játékosokat?

A Bloodborne-ról ráadásul az a hír járja, hogy agresszívabb lesz, mint elődje, így nem csoda, hogy a nemrég megrendezett Tokyo Game Show-n 1250 emberből mindössze 40-nek sikerült eljutnia a kipróbálható verzió végére. Yasuhiro Kitao marketingmenedzser emellett a PAX Prime-os statisztikákat is megosztotta. Itt a 3500 résztvevőből alig 20-an bírták legyőzni a demó végén lévő Cleric Beast nevű főellenfelet.

A szóban forgó demót alább tekinthetitek meg:

A játék február 6-án jelenik meg kizárólag PS4-re.

24.
24.
kopic
Traktoros:
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=24281&news=1
22.
22.
ati herceg
Legyen nehéz egy játék,de az azért már tényleg durva hogy ha legszivesebben lerúgnád a tv-t mert olyan mintha alapból abnormális nehézségi szinten kezdenél.
21.
21.
drat576
#20: Csak a Skyrimban van 5+1 nehézségi szint, itt meg mindenki ugyanazt kapja. Ami lehet jó is, mert ahogy Te is mondtad, tényleg van sikerélmény, és nem az van hogy könnyű fokozaton 20mp alatt megdöglik bármi. Ugyanakkor ez a nehézség kizár egy elég nagy réteget a játékból, mivel már sok nekik.
Persze ez nem baj, nem kell minden játékba kompromisszum.
20.
20.
br1Koo
#19: Ezekben a játékokban pont az a poén, hogy életszerű a szaga: nem az van mint Skyrimben, hogy a sárkányoktól fosik mindenki mint az állat, odamész rácsapsz 3-at aztán kifekszik. Itt tényleg le kell győzni a dögöket, és a karaktered tényleg kva kemény, nem csak mondják rá.. és ezt bizony te éred el, a te játékoddal! Ez a lényege, a sikerélmény.
19.
19.
drat576
Mindenkinek más a szórakoztató, más ad örömöt, ezen kár vitázni.
Én a Dark Souls 1-gyel játszottam, és kezdetben nekem is nagyon frusztráló volt. Egy jó ideig nem igazán élveztem. Aztán egyre jobban.
Ami igazán nagy öröm volt, az a felfedezés öröme, és ekkor kezdtem megérteni a rajongótábort.
Rossznak semmiképpen nem rosszak ezek (Demon's Souls, Dark Souls, Bloodborne), szerintem jó hogy van ilyen is a piacon, de nem mindenkinek való. De ettől se az aki szereti, se az aki nem, nem lesz se jobb se rosszabb.

Ami tetszik még ezekben, a közösségi élmény, a feliratok. Illetve ezek azok a játékok amiket szívesen játszok úgy, hogy más is ül velem az asztalnál. Ha nekem nem sikerül az adott rész, hátha neki; és fordítva. Sokkal nagyobb öröm így (legalábbis számomra) megcsinálni egyes kemény részeket vagy bossokat, mivel van kivel megosztani, ráadásul olyannal aki tényleg látta hogy ez nem volt könnyű, de összehoztuk.

A végigjátszást illetően meg Markoci555-tel vagyok egy véleményen, az ilyen rendezvények nem erre valók, ez a szám nem sokat jelent.

Ugyanakkor azt az álláspontot is megértem, hogy egy kemény nap végén valószínűleg nem ezt venném elő.
16.
16.
Mortician
#15: Egy sikeres rétegjáték. Innentől kezdve nem értem mi a problémád.

Másrészt a játékból egyáltalán nem hiányzik a szórakoztató faktor, csak épp egyeseknek nincs türelme kitanulni a játékot.
15.
15.
Neo1989
Az a vicc ha videóban se bírták lenyomni a Boos-t akkor az átlag gamer mire számítson. Szegény FromSoftware-esek nem értik h ez egy szórakoztató ipar nem fordítva.

De biztos lesz a Földön 3-400 ember aki végig játssza.
De ez egy réteg játék.
8.
8.
kopic
Nem úgy van, hogy ez a Bloodborne nem lesz oan nehéz, mint a Dark Souls-ok ?
6.
6.
KeXxX
Kipróbáltam volna én is. De itt sajnos nincs rá lehetőség.
4.
4.
Cristiano
3.
3.
Blueberry
Bénák xD majd otthon,addig lehet gyakorolni
2.
2.
Angelwing
látványos,jól néz ki,csak ne lenne ilyen sötét az egész
1.
1.
number361
Kicsit sajnálom a japánokat, hogy szinte kötelező berakni egy női kommentátort, akinek a legfőbb feladata idióta kérdéseket felrakni és állandóan azt mondani, hogy "sugoi" (azaz király/fasza/jólnézki/remek/milyenjó stb stb).

A játék maga király, de igazán kezdhetnének már valamit ezzel az előadási móddal, mert az agyára meg az embernek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...