40 óra alatt junior Android-fejlesztőt csinálunk belőled!

Link másolása
Tudtad, hogy az okostelefonok 85 százalékán már Android fut? És azt tudtad, hogy nemcsak menő, ha Android-fejlesztő vagy, de az ilyen tudással könnyű is munkát találni? Sőt, nagyon könnyű?

A piacon túlkínálat van Android-fejlesztői állásokból, biztos, hogy aki ebbe az irányba indul el, jó állást kap a jövőben. Persze tudjuk, hogy megy ez. Mindehhez meg is kéne tanulni fejleszteni, az ember viszont nehezen szánja rá magát. Nem igazán tudja, hogy hol kezdje, miből tanuljon, mit csináljon és kihez forduljon, aztán az egész csak álom marad, lemondasz róla.

Pedig nem kell.

A HWSW és az IT Factory közösen szervezett App!képzésével könnyen, kényelmesen tanulhatod ki az Android-fejlesztés minden csínját-bínját, és ha végeztél a tanfolyammal, képes leszel arra, hogy önállóan írj komplex alkalmazásokat a Google operációs rendszerére. A képzés 40 órás, gyakorlatorientált, és még vizsgák sincsenek a végén.


Persze ez ne tévesszen meg, a tartalomra igenis adunk! A tananyag gerincét Ekler Péter (BME-Autsoft) adja majd át, mellette pedig vendégelőadók is lesznek, a Distinction, az EPAM, a Prezi, és a Ustream munkatársai is eljönnek majd egy-egy előadásra, hogy a saját tapasztalataikkal segítsék a tanulásodat.

A képzés szeptember 30-án indul, a pontos tematikát a weboldalunkon találjátok. Nem baj, ha nem vagy budapesti, vagy pont rossz időpontra esnek az egyes órák: a tanfolyam úgynevezett webinárium formátumban indul, ami azt jelenti, hogy a weben keresztül nézheted végig az előadásokat, élőben kérdezhetsz az előadóktól a chaten, és bármikor, bárhonnan visszanézheted majd az anyagot ismétlés, gyakorlás végett.

És hadd lepjünk meg még egy meglepetéssel: a diákok 50 százalékos kedvezménnyel jelentkezhetnek a képzésre! Mindössze annyi a teendőd, hogy regisztrációkor beütöd a b6f3acba kuponkódot, és megadod a diákigazolvány-számodat a megjegyzés rovatban.

Aztán ki tudja... talán egyszer majd rólad ír a Gamekapocs.

Android-fejlesztő szeretnék lenni!

2.
2.
winhate
Az alapokat kene elobb megtanulni es arra epitkezni.
Valaki ugye meg assembly -ben kezdte...
1.
1.
n_ben007
Bár kétségtelen, hogy az Androidban a jelenleg elértek ellenére is nagy jövő van, de komoly munkahelyhez kevés lesz a 40 óra... szerintem. Bár ennek ellenére ajánlom mindenkinek, jó móka programokat írni :D.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...