World of Warcraft - a törölt karakterek feltámadása

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 26.
  • Hír
Link másolása
A Warlords of Draenor startjára a Blizzard lehetővé teszi, hogy a korábban törölt karaktereket visszaállítsuk a World of Warcraftban. A stúdió azt reméli, hogy az inaktív játékosok így talán újra megújítják az előfizetésüket.

A Warlords of Draenornak megágyazó patchben élesedik az a funkció, amellyel visszaállíthatjuk a megunt és törölt karaktereinket a World of Warcraftban. Egy új expanzió megjelenésekor sokan újra visszatérnek az MMO-ba, amit így már nem kell a nulláról újrakezdeniük az érintetteknek.

Hősünk minden megszerzett varázslata, drágaköve és cucca visszaállításra kerül, s ott folytathatjuk a kalandot, ahol legutóbb abbahagytuk.

Persze néhány megkötés azért van:

  • A 10. színt alatti karakterek és az 55. szintű Death Knightok nem állíthatóak vissza.
  • A 10. és a 29. szint közötti karakterek 90 nap után nem állíthatóak vissza.
  • A 30. és a 49. szint közötti karakterek 120 nap után nem állíthatóak vissza.
  • Az összes 50. szint feletti karakter bármikor visszaállítható.


Fontos tudni, hogy ha egy új karakterünk neve megegyezik a törölt karakterével, akkor az újabbat át kell neveznünk vagy végleg törölnünk kell.

14.
14.
Csoki80
#11: Szeretem az ilyen társadalmi jellegű beszólásokat.:-)
13.
13.
QuartoDestra4
#11: bizony ezek a büdös szegény emberek hogy merészelnek azzal szórakozni amivel akarnak? menjenek inkább dolgozni ha nincsen pénzük :C

megmindenki tudja hogy a kalózkodás úgyis lopás, ahányszor letöltöd a wowot enkórról kevesebb wow jut a tisztességes fizető közegnek! ha nem állítjuk meg most a mocskos falábúakat tíz éven belül elfogy a wow és akkor csak a büdös proliknak lesz akik letöltötték ingyen. hát mi az hogy a pórnép játszik vele? mi ez, mocskos kommunizmus? feláll a szőr a hátamon esküszöm :C
12.
12.
hadzsime
#11: Tisztességtelen a kalózkodás de sok olyan kalóz van, aki megfizeti a normálisan összerakott játékokat. Ha az új Codot vagy az ilyen évről évre lenyúzott pénzcsináló szarokat nem venné meg senki és tönkremennének nem sajnálnám őket. Nem pénzhiány van a játékiparban hanem ötlethiány.
A Blizz tisztességesen összerakott játékokat csinál, ők megérdemlik a pénzt de ha valaki játszott sokat eredetin és fizetett is érte még tudott, azt ne csesszétek már le, hogy lop. Hidd el nem halnak éhen a Blizzardnál attól, hogy néhányan törtön játszanak. Maximum kisebb lesz 1 centivel az aranymedencéjük mint Dagobert bácsié.
Amúgy meg ha egy eldugott szarfészek faluban élnél születésed óta, ahol az egyetlen kulturált szórakozást a net, a játékok és a filmek nyújtják már szemtapasszal és falábbal mennél munkába egy papagájjal a válladon.
11.
11.
randall13
#9: A videojáték drága hobbi, ha nincs rá pénzed, nézz más után. Pl tanulj programozni. Tök ingyen van, és már haladó tudással is vállalhatsz sokat érő munkákat. De ne nyugtassuk magunk már ilyenekkel, hogy ha nincs valamire pénzem, az feljogosít a lopásra. Én is baromira ugrálnék ki naponta repülőkből, vagy építenék 1km hosszú modellvasút pályát.
10.
10.
Lorthirash
#9: 5k ból most 2 havi játékidőt lehet venni
9.
9.
Elyas
6# Én lkn játszottam sokáig, eredetin is megfordultam de én egy picit szegényebb családból szárazmom és akkoriban nem volt pénzem 4-5 kt kiadni havi szinten l, kérlek nézd el nekem :)

Egyébként meg mindennek és mindenkinek van háttértörténete az életben. Amíg ezt nem ismered szerintem ne nagyon ítélkezz
7.
7.
Brenor
Nagyon kíváncsi vagyok erre a kiegészítőre örülök, hogy kezdenek visszatérni az eredeti hangulatra. Cata még elment, de a MoP már agyrém volt.
Amúgy nem rég kipróbáltam a guild wars 2-t, de kb. 1 óra alatt meguntam, mert hiába szebb a grafika és szebbek a mozgások, nincs meg benne az a hangulat az az élvezeti faktor ami a wow-ban benne volt, remélhetőleg a WoD visszahozza.
6.
6.
Moltes
Vegre nem olyan kommentek hogy "kit erdekel ugyis torton jatszom" fuj de gyulolom azokat akik torton jatszanak. Felre ertes ne essek nem azzal van a gondom hogy kiberelunk neha neha 1-2 jatekot az ncore videotekabol hanem az hogy a WoWnak legalabb annyi tisztelet jarna azert hogy nem toltik le es jatszanak ocska vissza maradott szervereken. Es akkor meg olyanok irnak hogy milyen profik a jatekban de egy lvl 90 es karaktert elejuk raknal es aztse tudna mit kell nyomni.
5.
5.
Megmondókapitány
#3: Úgyszint én is bétáztam és legutóbb Lich King idején élveztem ennyire a játékot :)
4.
4.
Lorthirash
#3: Én bétáztam és gyakorlatilag is visszahozza :)
3.
3.
RangerFox
Most még Catán tolom, ma vettem meg 3kért újonnan a Pandariát, majd holnap meglesem. Ezt is beszerzem valószínűleg, de egy ideig még várok vele. Visszahozza a Warcraft 3 feelinget, legalábbis a Trailerek alapján nekem ez jön le.
2.
2.
toriell
#1: Olyat már nem:DDD Javaslom kezd újra,mert elég sok pótolni valód lesz:):D
1.
1.
Én már 6-7 éve nem játszom vele. Az oka az volt, hogy gyerekként a szemem iszonyatosan leromlott :D
Persze genetikai oka is vannak, de akkoriban tényleg nem játszhattam sokat.
Akkoribanmarad a HKK meg a könyvek, ritkábban a játékok.
Aztán később már sosem akartam játszani, nem akartam mindent elölről kezdeni.
De ezek után lehetséges, hogy újra nekifekszem a témának, csak itt az a kérdés, hogy olyan régi karikat is fellehet éleszteni? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...