Alien: Isolation - Amandát megint levadásszák

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 28.
  • Videó
Link másolása
Szinte minden napra jut némi hátborzongató látnivaló az Alien: Isolationről. Ezúttal egy bővített TV-reklámot mutathatunk be, amelyben Amanda Ripley pályafutása ismét csúfos véget ér. Az, hogy nehéz a játék, nem kifejezés.

Európa szerencsés részein már javában tart az Alien: Isolation TV-kampánya. A Sega ilyen hatáskeltő szpottal próbálja vásárlásra sarkallni a nézőket. Van itt derengő fény, hullák és szellőzőből lassan előbújó xenomorph is.

Reméljük, különösebb spoilerek nélkül vészeljük át a megjelenésig hátralévő hetet. A The Creative Assembly horrorjátéka október 7-én landol PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

31.
31.
logic5
Cristiano csak eléri amit akar. Róla beszéltek :D Sztem egy 12 éves nyomorult. Ti meg törődtök azzal amiket ír. Itt a GK-n már sztem mindenki tudja, hogy egy idióta. A játék nagyon várós, és alien fan vagyok, de az avp2 óta nem volt használható belőle. És az ugye nem ma volt...
30.
30.
DarkLord
Annyira hidegen hagy ez a játék, hogy semmit se várok tőle és lehet ezért lesz, majd egy szép nagy pozitív meglepetés számomra.
29.
29.
kmonyesz
#28: (én Cristiano-val többet nem fogok foglalkozni, nem akarom adni alá a lovat, bár esküszöm néha csak amiatt olvasom el a kommenteket, mert én kurva jókat szoktam röhögni a megnyilvánulásain :DDD )
28.
28.
kmonyesz
#27: ... és természetesen nem veszi meg a játékokat meg ilyen szarságok, minden kamu. Esetleg néha játszogat, nyilván ez is hobbija, ha már ide járkál. Semmi több.
26.
26.
CM sokkal jobb volt, mint ez az outlast alien...
23.
23.
DON GONDOCS
Az Alien CM-nél csak jobb lehet, persze ez nem azt jelenti hogy jó játék, de szerintem ez az a játék amire a rajongók vártak.
21.
21.
Streetwiser
#20: mit tudsz csinálni vele? :D megfertözte a szókincsed, ezért érted
20.
20.
amperovszki
#6: mivel egy ideje maximálisan egyetértek Cristianóval, így én is csak megerpsíteni tudom Őt:

te
19.
19.
Simonus18
17.
17.
amperovszki
#16: ming erefelé bivalybasznyádon igenniss adung a büdöslábú torrenték véleményire

UFF én beszéltem

(meg még a doktori disszertációmat is meg kell írni)
11.
11.
amperovszki
nekem azért tetszeget ez a játék, de valahogy az "Aliens" mint film jobban bejött, így jobban érezném magam, ha lenne a kezem ügyében egy PulseRifle vagy egy SmartGun

tudja a fene. ízlések és pofonok
7.
7.
keiji maeda
#1: ezért nem szabad enyi videót megnézni ! én így vagyok az Evil Within -el első 2 videó alapján meg győzött és a többi baromi hosszú gameplayt meg trailert meg se néztem
6.
6.
kopic
5.
5.
kopic
pfffffff.... ez már tényleg szánalmas. -.-
3.
3.
drat576
#2: Viszont a látvány többi részéről nekem a Doom 3 jutott eszembe, ami azért már nem mai. A textúrák meg talán a bump mapping nekem azt a 10 éves műanyag hatást kelti, bár lehet hogy a Doom-ot megszépítette nekem az idő. meg azt se tudom, hogy direkt ilyen retró, hogy közelebb álljon a filmhez, vagy csak csesztek rá.
2.
2.
drat576
Ez a videó azért már pár napja kint van, noh mind1. A dög nagyon jól néz ki és a mozgása is marha jó, mondjuk nem tudom ezt mennyi időnek lesz játék közben csodálni ^^
1.
1.
toriell
Szinte meg sem veszem ,mert már mindent láttam belőle ami izgalomba hozná a hormon szintemet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...