Destiny - kiszivárgott a DLC-k tartalma?

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
Mérget vehetünk rá, hogy a Bungie nem hagyja sokáig parlagon heverni a Destinyt, ráadásul egy programhibának köszönhetően idő előtt fény derült a közeljövőben érkező DLC-k tartalmára is. A bugról videó is készült.

Több játékos is felfedezett egy olyan ritka hibát a Destiny-ben, amely ugyan kizárja őket a jelenlegi küldetésekből, viszont megmutatja a játék közelgő DLC-inek tartalmát. Mint ismert, decemberben érkezik a The Dark Below küldetéssor, illetve tavasszal a House of Wolves expanzió.

Az alábbi videóban megtekinthetjük az új missziók leírását és követelményeit a térképen kolbászolva. Természetesen a felhozatal korántsem végleges, idővel változhat majd.

10.
10.
Ruga
#8: Ez a játék jó. Mindenki szereti csak van akinek elege lett, hogy hülyére veszik a népet, de nagyon és csalódott. A Destiny esetében Bobby Kotick szerintem túllőtt a célon, egy bungie játék soha nem volt ilyen befejezetlen fél story. Annyira lehúzás szaga van, hogy az máj gerenda a szememben. Valahogy nem bírom lenyelni ezt a békát..
9.
9.
Ruga
#5: Nem volt ilyen, nyugodtan be lehet szerezni használtan.
8.
8.
kazuma1989
Tipikus az a játèk amit vagy utálnak vagy szeretnek.
7.
7.
kazuma1989
Mèrt,bukott a játèk???:)Èrtèkelèsek is teljesen jók, 80%körül van:) Igaz nem korszakalkotó de rendben van vele minden:)A storytól eltekintve szinte minden tökèletes benne legalábbis nekem:)Èn várom a dlct!Most 26szintü vagyok:)
5.
5.
Megmondókapitány
#4: Volt neki egyszer használatos aktiválási kódja? Mert ha igen úgy nehéz lesz vevőt találni. Én majd csak használtan fogom beszerezni jó olcsón (ha megoldható), látszott rajta a bukás így eszem ágában sem volt megvenni.
4.
4.
Ruga
Még mindig gondolkodom, hogy eladom, annyira csalódás lett a story rész.. :/
1.
1.
KisFlex
A teljes lista itt található:
http://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/2hpqdi/video_a_players_level_select_screen_bugs_out_and/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...