Aranylemezen a Borderlands: The Pre-Sequel!

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A két Borderlands között játszódó történet fejlesztése befejezettnek tekinthető, így megkezdődhet a sorozatgyártás, hogy október végére a polcokra - majd onnan kosarunkba - kerülhessenek a játékot hordozó dobozok.

A Gearbox elnöke, Randy Pitchford néhány órája tweetelte a hírt, miszerint a Borderlands: The Pre-Sequel az összes platformon megkapta az aranylemez-státuszt, mely gyakorlatilag azt jelenti, hogy az anyag teljesen befejezett és indulhat a gyártósorra.

Az "előzményfolytatás" alcímen futó spin-off a Borderlands és a Borderlands 2 története között játszódik, melyben Handsome Jack hatalomra emelkedését követhetjük végig a Hyperion Corporation tagjainak szemszögéből. Az új játékoskarakterek - Wilhelm, Athena, Nisha és Claptrap - ezúttal Pandora holdjának alacsony gravitációjú tájain küldik majd az ólmot (sok más lövedéktípus mellett) a változatos fegyvereik csövéből.

Október 17-én PC-n, Xbox 360 és PS3 konzolokon is élvezhetjük a játékot.

4.
4.
Heisenberg
Szerintem a második rész baromi jó volt az első volt kicsit unalmas egy idő után, de a másodikba sokkal jobban igyekeztek javítgatni. amit az elsőben kévésbé találtak el. A második sokkal jobban meg van írva szövegileg meg storyban is és a mellékmissziók is annyira ötletesek, hogy az ember nem húzott szájjal csinálja, mint más játékoknál, hanem nagyokat röhögve. Tiny Tina is the best:D:D
2.
2.
anarchoid
jah a sztori mondjuk jo, viszont mind az ui mind a grafika a 2. resz egy az egyben ... oke lehet lenne claptrap -al ;) ez jo pont de tulzas teljes resznek nevezni
1.
1.
Megmondókapitány
Ki kéne találni már valami újat, mert ez már a második rész óta unalmas...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...