Destiny DLC-szivárgás - reagált a Bungie

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 30.
  • Letöltés
Link másolása
A Bungie reagált azokra a jelentésekre, amik szerint a játékosok a későbbi DLC-kkel kapcsolatos utalásokat találtak a játékban. A rövid állásfoglalás után hamarosan többet is megtudhatunk majd - ígérték.

A hétvégén kiszivárgott Destiny DLC-kkel kapcsolatban végre a készítők is billentyűzetet ragadtak, hogy megosszák a rajongókkal, mégis milyen állapotban van a kiegészítő csomagok fejlesztése.

 

A Bungie első lépésként elismerte a szivárgás létezését, mely a játékosok számára a világtérkép böngészése közben láthatóvá tett bizonyos - még készülő - DLC-kkel kapcsolatos hibaüzeneteket és részleteket.

"Észrevettük, hogy rájöttetek, hogy terveink vannak a Destiny jövőbeli kiegészítőivel kapcsolatosan. Így igaz! Vannak aktivitásneveink (melyek még változhatnak) és elég jó képünk van arról, hogy ezek mit fognak tartalmazni. Már helyőrző csomópontok is [tartoznak hozzájuk] a Rendezőben, amit persze fel is fedeztetek" - írta a sajtóközlemény.

A továbbiakban az is olvasható: "Még egyik bejelentett kiegészítő csomag sincs készen. [...] A Bungie most is keményen dolgozik, hogy elhozza nektek az első, kiadás utáni csomagot - a The Dark Below-t -, miközben ezeket a sorokat írom. Hamarosan elkészül. Decemberben pedig kiadjuk. Rövidesen részleteket is kaptok majd, hogy láthassátok, min dolgoztunk eddig."

A felfedezett részletek szerint a két DLC (a The Dark Below és a House of Wolves) egyenként négy sztori missziót, két Strike küldetést és egy raidet tartalmaz majd, további részletek viszont még nem derültek ki.

19.
19.
Heisenberg
Ja és az első pár DLC teszt DLC lesz megnézik mennyit vesztek belőle és az alapján majd belövik, hogy árat csökkentsenek tartalmat növeljenek, vagy ha a birka nép tonnára fogyasztja, akkor hagyják úgy ahogy van és nagy pénzeket kérnek kevés tartalomért. Ha maga a játék ilyen csökevényes adagot mutat be a történetből mit gondoltok a DLC-k mennyit fognak:D?
16.
16.
Ruga
#5: Egy sz@rt, fizetni fog a birka nép mint a gép! Tudják, hogy jó a játék, hát meglovagolják és szépen lefölözik a tömeget. :D
15.
15.
Ruga
#14: Majd meglátjuk. Egyelőre nem bírom rávenni magam, hogy eladjam, annyira hittem a bungie-ban. Konkrétan ez volt a fő ok, hogy ps4-be ruháztam. A 4770k és a 780 GTX OC egyelőre jobban viszi a cuccokat mint a ps.. Igen, az is a bazi tv-n és a házimozin megy x360 kontrollerrel.. csak mielőtt valaki a kanapét felhozná "előnyként".. És ez nem anyagi hanem elvi kérdés.. gerenda a szememben.. Kurv@ Kotick..
14.
14.
kazuma1989
Azt irták mèg règebben h hosszú távra terveznek(kb 5èv) akkor gondolom 2-3 ilyen kis pöcs dlc-kel nem szurják ki a szemünket.1dlcben min kellene lennie 1 strikenak,1raidnek,2-3 pvp pályának.1új kasztnak +új kèpessègeknek,+10 szint.Ezèrt talán korrekt lenne az 5ezer:)
13.
13.
kazuma1989
Szerintem dlck darabja 4-5k körül lesz.10 tuti nem, max a season pass.
12.
12.
kopic
#5: Ennyit mondok: Activision
11.
11.
KeXxX
Nekem ilyen hülyeségek nem kellenek, pályákat adjanak ki inkább ingyen. Mert én akárhányszor játszom controlt, nekem így "forognak" a pályák: Firebase Delphi, Exodus Blue és az a Holdon játszódó pálya. Tudom, hogy van több is, de ha így forognak akkor az nem jó.. Van, hogy 2 meccset nyomok le zsinórban ugyanazon a mapon, és csak 3.-jára jön az új.
9.
9.
Raam989
Én azt hittem, a kiszivárgott cuccok csak az egyik dlc tartalmát mutatják... Ha ezt a tartalmat két dlc-re osztják el, akkor ez így édeskevés 10 ropiért...
8.
8.
Heisenberg
Rohadjon meg az Activision ott ahol van.... Messziről érezni a kezüket ebben a jó EA féle pénzszipolyozás megy nekik is, pofátlanság, amit csinálnak, de a hatalami viszonyok miatt a Bungie-nak tapsolnia kell ehhez is meg mosolyogni.
7.
7.
Blueberry
Nem értem :( akk ehez kell a ps+ is?
5.
5.
Scoo
Ajánlom nekik, hogy ingyenes DLC-k legyenek. Ez esetben tapsolni fogok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...