Visszatér Itáliába az Assassin's Creed - mobilokon

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Szép csendben új Assassin's Creed mutatkozott be az új-zélandi és az ausztrál App Store-ban. Az Assassin's Creed: Identity a nagygépes verziók játékmenetét idézi, miközben újra bejárhatjuk Itáliát benne.

Az Assassin's Creed: Identity a The Settlers- és az Anno-sorozatról ismert Blue Byte-nál készül, és bár hozzánk csak 2015 elején érkezik meg, Új-Zélandon és Ausztráliában már játszható, ennek köszönhető, hogy egy vaskos gameplay videónk is van róla:

Habár a játékot iOS-es telefonokra és tabletekre tervezték (az androidos vagy Windows Phone-os verzióról még nincs hír), játékmenetében sokkal inkább hasonlít a nagygépes változatokra, mint a korábbi mobilos próbálkozások.

A játék során négy karakter közül választhatunk, a tankosabb Berserker, a késelős, füstbombát dobálós Shadowblade, az álcázásra gyúró Trickster és a zsebelős Thief mellett tehetjük le a voksunkat. Velük aztán a már megszokott Assassin's Creed-játékmenet keretein belül kell mindenféle küldetést megoldanunk, a feladatokért tapasztalati pontok járnak, amiket a karakterünk fejlesztésére költhetünk. A slusszpoén az, hogy a fejlesztések csak meghatározott  "tanulási idő" után élesednek, amin mikrotranzakciókkal gyorsíthatunk. Igen, kitaláltad, az Identity free-to-play játék.

A történet szerint egyébként az Identity az Abstergo legújabb találmánya, és gyakorlatilag előfutára az Assassin's Creed: Unityben majd sűrűn emlegetett Helix technológiának. A játék során Firenzébe és Monteriggionibe biztosan eljutunk majd, illetve később Montreal is játszhatóvá válik.

Köszi, KisFlex!

9.
9.
Effecta
Egész kellemes játéknak tűnik. Csináltam Új-Zélandi accot, és lerántotta simán az iPhone.
8.
8.
Mr.Dead
#5: Nyugi, ahhoz bizony az is hozzátett, hogy Ezio is szerepelt....
7.
7.
#5: +1 Bár anno még picit szidtam, utólag én már a Revelations-t is visszasírom. :)

Nem tom ki hogy van vele, de nekem rohadtul elegem van az Ubi módszeréből, amivel"kielégíti" a rajongók vágyait. Szeretnétek japánba menni? Nesze, itt egy AC témájú kártyajáték. Imádtátok Itáliát? Tessék, telón visszamehettek. Amerikát persze tudják zsinórban 3 részen keresztül, ugyanabban a korszakban nyomatni. Az megy. De hogy a fent említettekből készüljön egy nagygépes verzió, arról szó nem lehet.
6.
6.
SzDavid99
Remélem jön Androidra is, bár kicsit sok már az AC-ből.
5.
5.
giga321
Esküszöm jobban érdekel mint a rogue meg a unity. Régóta nem vagyok AC rajongó. Az voltam. De a harmadik résszel elvették a kedvemet. A 4. még jó volt viszont mert kalózkodás az mindig jó. De az én szívem lelkem ott marad velencében meg firenzében Ezióval. A 2-őt és a Brotherhoodot rongyosra játszottam. Szóval ez kötelező lesz nekem. Egyből visszahozta a régi hangulatot. Zene is a jó öreg 2. rész zenéi.
4.
4.
Batman
"az androidos vagy Windows Phone-os verzióról még nincs hír" - https://twitter.com/ACIdentity/status/516947055424835584

Meg a videó címében is bent van az Android :)
3.
3.
Giggsy
Ha jönne Androidra még érdekelne is, de így...
2.
2.
Blueberry
Had jöjjön ;) mindenki tudjon ac-zni ha konzolja se pc-je nincs
1.
1.
Skygameboy
Én szeretem az AC-T de lassan ott tartunk hogy sárga kazettásra is kiadják
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...