Még ebben a hónapban elrajtol a Dreamfall Chapters

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Nem mintha unatkoznánk októberben, hiszen így is rengeteg játék jelenik majd meg a hónap folyamán, azonban a Red Thread Games még rátesz erre egy lapáttal: húsz nap múlva rajtol a Dreamfall Chapters.

A Dreamfall Chapters a The Longest Journey és a Dreamfall: The Longest Journey folytatása, ami végül az eredeti terveknek megfelelően epizodikus formában fog megjelenni. Az első felvonás már október 21-én letölthetővé válik Windowsra, Linuxra és Macre, a Book One a történet prológusát és első két fejezetét tartalmazza majd, ezen kívül még négy könyvre számíthatunk.

A Dreamfall Chaptersnek kalandos életútja volt. Eredetileg 2007-ben mutatta be a Funcom, a fejlesztőcég viszont akkoriban inkább az online játékokra koncentrált, és a The Secret World fejlesztése minden figyelmet elvont a kalandjátékról. A sorozat atyja, Ragnar Tørnquist végül saját fejlesztőcsapatot alapított Red Thread Games néven, magával vitte a The Longest Journey címet, és 1,5 millió dollárnyi Kickstarter-pénzből megcsinálta a projektet.

A Dreamfall Chapters egyébként 2015 elején PS4-re is megjelenik majd.

2.
2.
hedzsooo
#1: Dettó, teljes mértékben! Magam sem írhattam volna szebb kommentet! :D
1.
1.
Giggsy
Basszus, olyan rég játszottam az előző két résszel, hogy lehet, hogy kénytelen leszek újra végigvinni őket az új előtt.
Akkor most már csak a Half Life 3, és a Beyond Good & Evil 2 maradt nagy lemaradásként a stúdióktól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...